~~Cyklamenowy Kielichowiec napisał(a): to nie dziwne że tam jest kolizja, dziwne że dopiero teraz. każdy kto choć raz tamtędy jechał na pewno podzieli moje zdanie. i teraz czyja wina skoro tam nic nie widać ani z jednej ani z drugiej strony a miejsca nie ma by się wyminąć ??
~~Groszkowy Chaber napisał(a):~~Cyklamenowy Kielichowiec napisał(a): to nie dziwne że tam jest kolizja, dziwne że dopiero teraz. każdy kto choć raz tamtędy jechał na pewno podzieli moje zdanie. i teraz czyja wina skoro tam nic nie widać ani z jednej ani z drugiej strony a miejsca nie ma by się wyminąć ??
no jak to przecież od razu widać ze to wina Tuska :) :) :)
no i żeby w przyszłości uniknąć kolizji trzeba wybudować tam rondo :))))
~~Groszkowy Chaber napisał(a):~~Cyklamenowy Kielichowiec napisał(a): to nie dziwne że tam jest kolizja, dziwne że dopiero teraz. każdy kto choć raz tamtędy jechał na pewno podzieli moje zdanie. i teraz czyja wina skoro tam nic nie widać ani z jednej ani z drugiej strony a miejsca nie ma by się wyminąć ??
~~Cyklamenowy Kielichowiec napisał(a):~~Groszkowy Chaber napisał(a):~~Cyklamenowy Kielichowiec napisał(a): to nie dziwne że tam jest kolizja, dziwne że dopiero teraz. każdy kto choć raz tamtędy jechał na pewno podzieli moje zdanie. i teraz czyja wina skoro tam nic nie widać ani z jednej ani z drugiej strony a miejsca nie ma by się wyminąć ??
widać od razu po tej wypowiedzi iloraz Twojej inteligencji.