~~Oliwkowy Rozchodnik napisał(a): Przy tak centralistycznej polityce PIS-u, nieufności do samorządów, przerzucaniu na nich zadań bez pieniędzy (służba zdrowia , oświata, utrzymanie dróg , pomoc społeczna) powiaty w 2020 roku zaczną bankrutować bo nie mają z czego dokładać do zadań zleconych przez Państwo. Bezsensowne staje się dyskusja na temat bloku operacyjnego w Bolesławcu w kontekście bankrutowania powiatów w 2020 roku.
~~Czerwonozłota Dąbrówka napisał(a): Wygląda na to że blok operacyjny jest zbędny, neurologia zbędna...To mam pytanie dla kogo ten ciąg diagnostyczny tj. tomograf, rezonans? Dla interny? No bez jaj. Kiedyś Pan Dyrektor wspominał że będą badania komercyjne????????-w publicznej placówce???????? Ale najlepsze dopiero będzie, mam na myśli finanse na koniec roku, ciekawe czy powiat dopłaci do długu czy nie??????????
~~Czerwonozłota Dąbrówka napisał(a): Wygląda na to że blok operacyjny jest zbędny, neurologia zbędna...To mam pytanie dla kogo ten ciąg diagnostyczny tj. tomograf, rezonans? Dla interny? No bez jaj. Kiedyś Pan Dyrektor wspominał że będą badania komercyjne????????-w publicznej placówce???????? Ale najlepsze dopiero będzie, mam na myśli finanse na koniec roku, ciekawe czy powiat dopłaci do długu czy nie??????????