~~Cynobrowa Szachownica napisał(a):~~Żółtorudy Pierwiosnek napisał(a):~~Zielonobrunatna Abelia napisał(a): NIE WYOBRAZAM SOBIE BY NEUROLOGIA KTORA BYŁA W BOLESŁAWCU OD 50 LAT ...PRZENIOSŁA SIE DO ZGORZELCA!!!!!!25 ŁOZEK NEUROLOGICZNYCH MA ZGINAĆ???CO JEST GRANE ..???PANIE STAROSTO CZY.. PAN PANUJE NAD TYM CO JEST A NIE CO W MEDIACH..PAN PROMUJE?
proste pytanie?
czy to moze byc prawda?
~~Pawa Leszczyna napisał(a): ile szpital oprocz inwestycji w sprzet polisomograf??? otrzyma z NFZ za wykonanie badania zaburzeń snu???...Pytanie do Zarzadu Powiatu??
~~Bladolawendowa Katalpa napisał(a):~~Pawa Leszczyna napisał(a): ile szpital oprocz inwestycji w sprzet polisomograf??? otrzyma z NFZ za wykonanie badania zaburzeń snu???...Pytanie do Zarzadu Powiatu??
moze nie wszyscy członkowie zarzadu o tym wiedzą???
~~Tabaczkowa Jodła napisał(a): Dyrektor Kamil Barczyk wyjaśnia
Możliwości infrastruktury można wykorzystać na poziomie około 60 operacji w ciągu miesiąca..
OCZYWIŚCIE , W SZPITALNEJ PIWNICY .
Chciałbym miesięcznie mieć resztówkę z pensji menadzera ponad to co gościu łyka co miesiąc ,
Stawiam że dla niego 20 tysięcy ,reszta dla mnie .
Za resztę rok w rok kupuję nowe mieszkanie ,co tydzień jestem na rozmowie z KAŻMIERZEM ,biadolimy jaki to rząd jest zły a ja wspaniały .
Następny ,,po pierwsze mieszkańcy ''
~~Kredowobiała Pernecja napisał(a):~~Bladolawendowa Katalpa napisał(a):~~Pawa Leszczyna napisał(a): ile szpital oprocz inwestycji w sprzet polisomograf??? otrzyma z NFZ za wykonanie badania zaburzeń snu???...Pytanie do Zarzadu Powiatu??
moze nie wszyscy członkowie zarzadu o tym wiedzą???
ciekawy temat!!!