~~Rezedowy Miłek napisał(a): Żal, że nauczyciele tak łatwo stali się strona politycznego sporu. Niby inteligentni ludzie a nie zauważyli, że są rozgrywani. Podpuszczeni do strajku wyskoczyli przed szereg jak gumka z majtek . teraz będą zbierali żniwa swoich bezmyślnych decyzji.
~~Jaskrawoczerwony Suchodrzew napisał(a):~~Rezedowy Miłek napisał(a): Żal, że nauczyciele tak łatwo stali się strona politycznego sporu. Niby inteligentni ludzie a nie zauważyli, że są rozgrywani. Podpuszczeni do strajku wyskoczyli przed szereg jak gumka z majtek . teraz będą zbierali żniwa swoich bezmyślnych decyzji.
Nauczyciele rozegrani zostali przez układ rządu z Solidarnością, czyli swoją przybudówkę polityczną a przewodniczący sekcji nauczycielskiej się zbłaźnił by nie powiedzieć zhańbił. Rząd wykorzystując swoją przybudówkę najpierw rozwalił nauczycieli od dołu a później od góry podpisując porozumienie. Podobnie działało, podobne metody miało kiedyś ......... .
~~Brudnozielona Jeżyna napisał(a): Super ,od stycznia śmieci + 400% .
Brawo senator ,gnębić Radiomaryjnych podwyżkami ,księże doktorze nie będziecie biedować , także + 400 .
Ciemnota nie zrozumie ,potomkom chłopów wcisną że to wina Tuska .
Gdy odejdą sprzed okienka w aptece to może otrzeźwieją ,w co osobiście wątpię .
~~Rudawy Driakiew napisał(a):~~Brudnozielona Jeżyna napisał(a): Super ,od stycznia śmieci + 400% .
Brawo senator ,gnębić Radiomaryjnych podwyżkami ,księże doktorze nie będziecie biedować , także + 400 .
Ciemnota nie zrozumie ,potomkom chłopów wcisną że to wina Tuska .
Gdy odejdą sprzed okienka w aptece to może otrzeźwieją ,w co osobiście wątpię .
Już kiedyś wspominałem, interaktywne solarne ławki , ścieżki bobrowe, dzbany - twory częściowo dofinansowane z funduszy UE to wszystko kosztuje . Teraz brakuje kasy na spłatę kredytów ,które były zaciągnięte na tego typu bzdety ! Unijne środki zapędziły wiele samorządy w długi.Samorząd potrzebuje co najmniej 15 proc. wkładu własnego. Unia Europejska wygenerowała niesamowite koszty dla przyszłych pokoleń ! Nauczyciele
i ich podwyżki to w dużej mierze przykrycie "gówna papierem" , żeby nie śmierdziało.
~~Buraczkowa Ułudka napisał(a): Pamiętajmy KTO jest w radzie miasta i kto zagłosuje za takimi podatkami. Podczas kolejnych wyborów samorządowych trzeba będzie te nazwiska przypominać, bo to działanie nie jest dla dobra mieszkańców. Realnie miasto dostaje wyższe dotacje i kwoty z podatków PIT i CIT, tylko wydaje to na głupoty. Pora skończyć z rozrzutnością i zacząć oszczędzać.
Pannazdzieckiem napisał(a):~~Buraczkowa Ułudka napisał(a): Pamiętajmy KTO jest w radzie miasta i kto zagłosuje za takimi podatkami. Podczas kolejnych wyborów samorządowych trzeba będzie te nazwiska przypominać, bo to działanie nie jest dla dobra mieszkańców. Realnie miasto dostaje wyższe dotacje i kwoty z podatków PIT i CIT, tylko wydaje to na głupoty. Pora skończyć z rozrzutnością i zacząć oszczędzać.
Amen.
Fontanny , ławeczki i idiotyczne freski na BCC , i promocja bolesławieckiej ceramiki , oraz zadłużanie Po Pierwsze mieszkańców i ściągalność podatków.
I pytanko do Szacownych Rajców . Qurwa Ludzie chcecie wprowadzić w całym mieście płatną strefę parkowania , a ja Was qurwa pytam , kto Wam na to pozwolił ? Bo przecież nie mieszkaniec Bolesławca , jak ja .
Do dupy z taką Radą Rajców.
Wiem , żre nikt mi nie odpowie trzęsidupy , ale niektóre pytania warto postawić , choćby dla ideii .
Co jeszcze qurwa opodatkujecie ... powietrze ? mendrcy syjonu
? :D