Pannazdzieckiem napisał(a): ...........................................
Fontanny , ławeczki i idiotyczne freski na BCC , i promocja bolesławieckiej ceramiki , oraz zadłużanie Po Pierwsze mieszkańców i ściągalność podatków.
I pytanko do Szacownych Rajców . Qurwa Ludzie chcecie wprowadzić w całym mieście płatną strefę parkowania , a ja Was qurwa pytam , kto Wam na to pozwolił ? Bo przecież nie mieszkaniec Bolesławca , jak ja .
Do dupy z taką Radą Rajców.
Wiem , żre nikt mi nie odpowie trzęsidupy , ale niektóre pytania warto postawić , choćby dla ideii .
No raz chociaż napisałeś do rzeczy.100/100 Qrwa
Te barany co wprowadza praktycznie w całym mieście płatne parkowanie pewnie dostaną (wezmą sobie) bezpłatne karty parkowania .Załóżymy się ? Qrwa
Co jeszcze qurwa opodatkujecie ... powietrze ? mendrcy syjonu
? :D
Pannazdzieckiem napisał(a): .......................................
I pytanko do Szacownych Rajców . Qurwa Ludzie chcecie wprowadzić w całym mieście płatną strefę parkowania , a ja Was qurwa pytam , kto Wam na to pozwolił ? Bo przecież nie mieszkaniec Bolesławca , jak ja .
Do dupy z taką Radą Rajców.
Wiem , żre nikt mi nie odpowie trzęsidupy , ale niektóre pytania warto postawić , choćby dla ideii .
Co jeszcze qurwa opodatkujecie ... powietrze ? mendrcy syjonu
? :D
Zastosowana autokorekta
Pannazdzieckiem napisał(a): Czasami coś mi się udaje Ramaj :) Szczerość z ust zdeklarowanego wroga , to komplement .
Panna się zarumieniła :)
Myślę sobie , że skoro mamy już platformę , na której możemy publicznie dyskutować , w postaci Bolec.info , to może który z włodarzy wyjaśni nam maluczkim ile kasy Wam jeszcze potrzeba , aby spiąć budżet . Ile pożyczycie cholera wie od kogo , a ile z nas będziecie chcieli ściągnąć . Rację ma dr Jaśkowski twierdząc " administracja powołana jest do tego , aby ściągać maksymalną ilość pieniędzy z otoczenia , nie powodując społecznej zawieruchy " .
Cytat trochę nie precyzyjny , ale myślący , jak Ramaj znajdą sens.
Myślę też sobie Ramaj , że żaden z Rajców nie ma odwagi cywilnej , żeby z takim motłochem , jak my .... się zadawać .... moja była ciotka kiedyś uczestniczyła w posiedzeniach ... kasa misiu , kasa i tylko tyle.
Wuj ze społeczeństwem !!!
Doić ile wlezie , bez pardonu , bez empatii , bez serca ....
Nawiasem , ciekawym , czy my dwaj mogli byśmy jaki protest zorganizować np . przeciwko nadmiernym podatkom , albo dziwny czlowiek izmowi koronaświrusa na rynku w Bolesławcu ?
Co myślisz Ramaj ? .
Łączyć , nie dzielić :)
PanM napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): Czasami coś mi się udaje Ramaj :) Szczerość z ust zdeklarowanego wroga , to komplement .
Panna się zarumieniła :)
Myślę sobie , że skoro mamy już platformę , na której możemy publicznie dyskutować , w postaci Bolec.info , to może który z włodarzy wyjaśni nam maluczkim ile kasy Wam jeszcze potrzeba , aby spiąć budżet . Ile pożyczycie cholera wie od kogo , a ile z nas będziecie chcieli ściągnąć . Rację ma dr Jaśkowski twierdząc " administracja powołana jest do tego , aby ściągać maksymalną ilość pieniędzy z otoczenia , nie powodując społecznej zawieruchy " .
Cytat trochę nie precyzyjny , ale myślący , jak Ramaj znajdą sens.
Myślę też sobie Ramaj , że żaden z Rajców nie ma odwagi cywilnej , żeby z takim motłochem , jak my .... się zadawać .... moja była ciotka kiedyś uczestniczyła w posiedzeniach ... kasa misiu , kasa i tylko tyle.
Wuj ze społeczeństwem !!!
Doić ile wlezie , bez pardonu , bez empatii , bez serca ....
Nawiasem , ciekawym , czy my dwaj mogli byśmy jaki protest zorganizować np . przeciwko nadmiernym podatkom , albo dziwny czlowiek izmowi koronaświrusa na rynku w Bolesławcu ?
Co myślisz Ramaj ? .
Łączyć , nie dzielić :)
Przypomnij sobie co wtedy o mnie pisałeś.[img=1597574698_y2moue2.jpg]