~~Kasztanowoczerwony Agrest napisał(a): Bierę urlop. Moja stara tyż. Czatujemy od 6.00, może uda się coś klawego upolować!!!
Pannazdzieckiem napisał(a):~~Kasztanowoczerwony Agrest napisał(a): Bierę urlop. Moja stara tyż. Czatujemy od 6.00, może uda się coś klawego upolować!!!
Ja już wziąłem :D Jutro otwarcie , a pojutrze Black Frydey ... czy jakoś tak , nie znam angielskiego . Jedno mnie tylko martwi , czy aby czasem zaś nie natkniemy się na niewybuch z Drugiej Światowej :D Niemce , czy hamerykany nam zostawili te niespodzianki ? :D
Niemce , czy hamerykany fundują nam dzisiaj .... nową galerię handlową , a może to jakaś " firma słup " żydowskiego pochodzenia ?
Pani Edyto Bystra , z całym szacunkiem , mam prośbę do Pani , kto tak na prawdę płaci Pani za Pani egzystencję ?
... a będą GALERIANKI ? ... to idę , jak w dym :D Ja samiec alfa :D
Dobrej nocy Bracia Lachy i Wam Piękne Słowianki :)
Pannazdzieckiem napisał(a):~~Kasztanowoczerwony Agrest napisał(a): Bierę urlop. Moja stara tyż. Czatujemy od 6.00, może uda się coś klawego upolować!!!
Ja już wziąłem :D Jutro otwarcie , a pojutrze Black Frydey ... czy jakoś tak , nie znam angielskiego . Jedno mnie tylko martwi , czy aby czasem zaś nie natkniemy się na niewybuch z Drugiej Światowej :D Niemce , czy hamerykany nam zostawili te niespodzianki ? :D
Niemce , czy hamerykany fundują nam dzisiaj .... nową galerię handlową , a może to jakaś " firma słup " żydowskiego pochodzenia ?
Pani Edyto Bystra , z całym szacunkiem , mam prośbę do Pani , kto tak na prawdę płaci Pani za Pani egzystencję ?
Patrzac na okres działalności i efekty to cała firma wygląda lipnie...
... a będą GALERIANKI ? ... to idę , jak w dym :D Ja samiec alfa :D
Dobrej nocy Bracia Lachy i Wam Piękne Słowianki :)
~Żółtawordzawa Bakopa napisał(a): Szkoda miejsca na te baraki. Jak chcesz coś sobie kupić to trzeba będzie zwiedzać całe miasto A taki układ mam gdzieś i pojadę pewnie do wrocka do jednej galerii gdzie dostanę wszystko.