~Żółtawordzawa Bakopa napisał(a): Szkoda miejsca na te baraki. Jak chcesz coś sobie kupić to trzeba będzie zwiedzać całe miasto A taki układ mam gdzieś i pojadę pewnie do wrocka do jednej galerii gdzie dostanę wszystko.
~~Czerwonobrązowy Powojnik napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): ............
... a będą GALERIANKI ? ... to idę , jak w dym :D Ja samiec alfa :D
Odezwał się samczyk alfa .
ramaj napisał(a):~~Czerwonobrązowy Powojnik napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): ............
... a będą GALERIANKI ? ... to idę , jak w dym :D Ja samiec alfa :D
Odezwał się samczyk alfa .
raczej teoretyk
~~Szarobura Stokrotka napisał(a):~~Liliowoczerwona Krwawnica napisał(a): Mnie ciekawi, co się będzie działo przy wyjeździe z tej stodoły w Chrobrego, zwłaszcza w lewo. Blacharze i lakiernicy już ręce zacierają. Ale, czy w naszym mieście ktoś myśli? To się samo toczy. Byle sprzedać i byle dziś.
Pytanie dla omc Senatora Piotra R.
~~Złotobrązowa Forsycja napisał(a):tylko tam jest wiekszy wybor od rzeczy począwszy a na rozmiarach kończąc.~Żółtawordzawa Bakopa napisał(a): Szkoda miejsca na te baraki. Jak chcesz coś sobie kupić to trzeba będzie zwiedzać całe miasto A taki układ mam gdzieś i pojadę pewnie do wrocka do jednej galerii gdzie dostanę wszystko.
Tyle, że ta "jedna galeria" to obszar taki, jaki przeszedłbyś tutaj przez całe miasto. Na jedno wychodzi.