Pannazdzieckiem napisał(a):~~Krasny Winorośl napisał(a): ... Głosuję zawsze na tych, którzy dotrzymują obietnic. Obserwacja i analiza przed wyborami, jak zawsze pokazuje, że popuszczają trochę wszystkim, a potem heja, drzeć z obywatela ile wlezie. Stary numer.
Amen.
Z tym , że ja przestałem głosować ... nawet na Konfederację Ksawery :)
Urzędnicy państwa istniejącego jedynie teoretycznie , politycy również , interesują się tym , aby ciepła posadka szczęśliwie doprowadziła do emerytury w Zusie .
A ZUS jest bankrutem :D Emerytury nie będzie :)
Lata temu sugerowałem Panu Dwuimiennemu , aby mocą " urzędu " zamiast ławeczek z ceramiki , dzbanków , muzeów i galerii pomyślał nad lokalnym pieniądzem ... do stworzenia :)
Ale , kałjeła , jak mawiał śp. Andrzej Waligórski ważniejsza od dobrobytu Bolecnautów i Bolecnautek .
I pytanko do Rajców ... pieprzyć podziały polityczne ... Drodzy Państwo , mówiło się
już za czasów Ryżego Olsena , Słońca Peru , Króla Stanów zjednoczonych Europy , że koniecznością jest , aby budżet w bilansie utrzymać ... podatek katastralny .
Pytanie brzmi tak ... wprowadzicie , czy nie ? Jak Wam centralna administracja tego
nieszczęśliwego Kraju każe , to co zrobicie ?
Miłego :)
~Brudnobiały Chaber napisał(a): Muzea, priorytety dla seniorów,g oo.....no prawda
~Brudnobiały Chaber napisał(a): młodzi na wybory nie chodzą.to niech nie jęcza jak im w doo..pach parasol otwierają
~~Płoworuda Ostróżka napisał(a): ...
Bucu przestań się już tu wypowiadać bo twoje Chamstwo jest największe na tym forum .Falko przy tobie to mały pikuś .
ramaj napisał(a): Nie bardzo jestem w temacie: jakie to muzeum ma być budowane na Zabobrzu z 8 mln ?Nie ważne jakie muzeum, ważne że jakiś kolega(koleżanka?) prezydenta dostanie fuche dyrektora po ustawionym konkursie