~Ostrzegam przed Chodyra Clinic!!! niezalogowany 30 stycznia 2016r. o 12:49
Co z tego, że wielki designe w środku, skoro drogo (200 zł plomba) i marna usługa. Z wierzchu pani zaplombowała ząb, a w środku zostawiła dziurę, która następnie zaczęła ropieć. Skończyło się na wielkim bólu, wizycie u innego dużo lepszego i tańszego stomatologa i antybiotyku.
Na fundusz raczej odradzam leczenie zębów. Moje "poleczone" jakiś czas temu na FZ niestety wszystkie psuły się dalej pod plombami, części nie dało się uratować.
mam pytanie ktoś się oriętuje czy w bolesławcu wylecze zęba kanałowo na jednej wizycie? jaka może być cena? kiedyś leczyłam w stomademcie na jednej wizycie kanałowo, a teraz nie wiem gdzie bo stomadentu już nie ma
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.