Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry dentysta w Bolesławcu.

~ niezalogowany
5 października 2011r. o 20:04
~gosik napisał(a):
Cathleen.bc napisał(a): Polecam Stomatologa na ul Tyrankiewiczów w budynku" OXPRESSU ".
Bardzo dokładny , niedrogi , miły z fantastycznym podejściem :)

Leczyłam u niego kanał-owo zęba , oraz małe poprawki i naprawdę jestem zachwycona :)

Podaję namiary :

Babijczuk Tomasz Gabinet Stomatologiczny
Ulica: Tyrankiewiczów 22 B
Telefon: 604752975

Rewelka;)

Mnie strasznie rozbolał ząb i zadzwoniłam do mojej Pani doktor, niestety była na urlopie.Odpaliłam kompa i szukałam na chybił trafił dentysty.Dzwoniłam do kilku ale zaden nie odbierał telefonu i w koncu dodzwoniłam sie do Pana Tomasza Babijczuka, powiedzial ze moge zaraz przyjsc.Troche niepewnie poszlam ale zab strasznie bolał...i jestem naprawde zadowolona, mialam dwa ubytki mniejszy i większy, wraz ze znieczuleniem zaplacilam 100 zł, pomyslalam ze cos ''za tanio'' ale ogladajac zabek w lusterku z kazdej mozliwej strony musze stwierdzic ze jest dobry i ze napewno pojde do niego nastepnym razem, bo jest bardzo dokładny i niedrogi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~zbyszek niezalogowany
6 października 2011r. o 0:15
A kanałowo robi na nfz?
5925
#caroline.f nieaktywny
6 października 2011r. o 8:26
prosze o nr tel do dr Durynka bo wnecie jakis jest ale nikt nie odpowiada więc może nieaktualny,dziękuję
~ niezalogowany
6 października 2011r. o 8:43
~ napisał(a):
~mama napisał(a): który dentysta ma dobre podejście do małych dzieci..??? Niestety wizyta w Stomadencie skutecznie nastraszyło mojego maluszka...[/ Dr Przybyszewska ul.1maja tel. 75 732 35 05 kom.604 594 542

Ja zawsze chodziłam z moim synem do dr. Siarkowskiej, syn sam z zadowoleniem siadał na fotel. Przyjmuje na wprost stacji benzynowej i Eko przy skrzyżowaniu 1000-lecia i Chrobrego.
7752
#czarna22 nieaktywny
17 października 2011r. o 8:57
Moze mi ktoras z was powiedziec czy jest Pan Babijczuk robi wiecej niz jednego zeba na raz i czy przyjmuje tez na nfz

Dopisane 16.10.2011r. o godz. 22:13:

Moze mi ktoras z was powiedziec czy jest Pan Babijczuk robi wiecej niz jednego zeba na raz i czy przyjmuje tez na nfz

Dopisane 17.10.2011r. o godz. 08:57:

??
~Robert niezalogowany
17 października 2011r. o 9:31
Dr Babijczuk przyjmuje tylko prywatnie, a na NFZ robi protezy bo ma teraz specjalizację z protetyki.
3754
#iwetka20 nieaktywny
17 października 2011r. o 9:43
~zbyszek napisał(a): A kanałowo robi na nfz?

Leczenie kanałowe NFZ nie refunduje, czyli jest płatne 100%
7752
#czarna22 nieaktywny
17 października 2011r. o 19:23
hej a mozesz mi powiedziec ile mniej wiecej biersze za jednego zeba i czy rzeczywiscie tak swietnie robi bo mam ich troszke do wyleczenia i chcialabym zeby zrobil mi je konkretnie

Dopisane 17.10.2011r. o godz. 19:23:

??
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza