Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry dentysta w Bolesławcu.

~ niezalogowany
17 października 2011r. o 19:36
czarna22 napisał(a): hej a mozesz mi powiedziec ile mniej wiecej biersze za jednego zeba i czy rzeczywiscie tak swietnie robi bo mam ich troszke do wyleczenia i chcialabym zeby zrobil mi je konkretnieDopisane 17.10.2011r. o godz. 19:23:??

Mnie skasowal niedrogo, bo 100 ze znieczuleniem.W sumie to mi robil dwa zeby okolo 40 min. az mi szczeka cala zdretwiala,i nie szukal na sile wiecej dziur jak co niektorzy dentysci.Co wazne powiedzial ze dziaslo lekko podkrwawia i ze moze plomba sie nie trzymac, ze gdyby odpadla to mozna przyjsc i w ramach gwarancji poprawi.Takze facet jest naprawde w porzadku, widac ze ma ludzkie podejscie a nie tylko liczy kase.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~anonim niezalogowany
17 października 2011r. o 19:46
zgadzam się że D.to zdzierusy obojętnie ,który kto tam idzie musi się liczyć z kasą a póżniej ze stanem zapalnym :/ i dodatkowym leczeniem antybiotykami nie polecam z własnego doświadczenia nawet jak się idzie na nfz to i tak bierze kase tylko za co chcą się szybko dorobić.... !! ??

Zmoderowano 17.10.2011 godz.20:25 - powód: caps lock (sentinel)
~ niezalogowany
18 października 2011r. o 19:36
czy ktoś się orientuje jak robi K. Rosik? bo ponoc tam się długo nie czeka i prawie odrazu przyjmuje
7752
#czarna22 nieaktywny
18 października 2011r. o 20:51
~anonim napisał(a): zgadzam się że D.to zdzierusy obojętnie ,który kto tam idzie musi się liczyć z kasą a póżniej ze stanem zapalnym :/ i dodatkowym leczeniem antybiotykami nie polecam z własnego doświadczenia nawet jak się idzie na nfz to i tak bierze kase tylko za co chcą się szybko dorobić.... !! ??Zmoderowano 17.10.2011 godz.20:25 - powód: caps lock (sentinel)

to u jakiego dentysty byles/as ze masz takie zdanie moze podzielisz sie tutaj zeby bylo wiadomo kto zle robi a kto dobrze
~ niezalogowany
19 października 2011r. o 16:40
a o Rosik ktoś coś słyszał?
~ niezalogowany
19 października 2011r. o 19:27
ja byłam pare razy i w sumie jestem zadowolona, ale od dwoch lat jestem stala klijentka doktor ciesli z ul. 1 maja. Naprawde super, bardzo dokładna babka. odradzam pana Nuckowskiego.
~...;] niezalogowany
19 października 2011r. o 22:01
Durynek najlepszy :) :*
~ niezalogowany
19 października 2011r. o 23:10
Scorpio napisał(a): JA polecam Wioletę O. na ul. Staszica.
Usunie Ci zęba nawet nie będziesz wiedział kiedy :D

pani wiola jest najlepsza!!!!!!!!!!! serdecznie pozdrawiam!!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.