Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry dentysta w Bolesławcu.

~j niezalogowany
10 grudnia 2011r. o 14:28
~łukasz napisał(a):
~Monika napisał(a): A ja polecam dr Babijczuka - robiłam u niego dwa mosty porcelanowe i jestem bardzo zadowolona.
Z tego co wiem to jest on właśnie specjalistą z protetyki.

robiłem u niego korony z porcelanki i bardzo ładnie wyglądają

Ja też leczę zęby u dr Babijczuka i jak na razie jestem zadowolona, zawsze znajdzie czas, jest bardzo miły i nie kasuje np za wypisanie antybiotyku tak jak to robią inni dentyści
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
17 grudnia 2011r. o 12:47
CROW napisał(a): Nigdy w życiu do Nuckowskiego ani do jego żony!!
Każdy dentysta który poprawiał u mnie ich robociznę dziwił się jak można tak spierd...lić zeby!!

Byłem ostatnio u dentysty w Lubinie i bardzo sie dziwił że na niedoczyszczonego zęba (stary amalgamat) było założone białe pokrycie. I pytał jaki dentysta mi to zrobił. A robiłem wszystkie zęby u pana N i się boję że pieniądze u niego zostawione są zmarnowane. Nowy stomatolog przy każdej wizycie odkrywa coraz to nowe ubytki. Nie radze nikomu iść do pana N!!!
~Jóźka niezalogowany
27 grudnia 2011r. o 15:24
Który dentysta dobrze wyrywa zęby w Bolesławcu???
~j. niezalogowany
27 grudnia 2011r. o 15:39
~Jóźka napisał(a): Który dentysta dobrze wyrywa zęby w Bolesławcu???

Chyba nie ma lepszego niż Kowalski, który przyjmuje w gabinecie na ul. Orzeszkowej
~jóźka niezalogowany
27 grudnia 2011r. o 15:54
~j. napisał(a):
~Jóźka napisał(a): Który dentysta dobrze wyrywa zęby w Bolesławcu???

Chyba nie ma lepszego niż Kowalski, który przyjmuje w gabinecie na ul. Orzeszkowej

na kasę chorych też przyjmuje?
7921
#tomek8319 nieaktywny
27 grudnia 2011r. o 16:51
Witam. Ma ktoś z forumowiczów może doświadczenie jeśli chodzi o implanty w B-cu? Chodzi mi o namiar na dentystę, który by się fachowo zajął taką kwestią. Nie ukrywam, że dla mnie cena jest bardzo wysoka więc zależy mi na równie wysokiej jakości świadczonych usług. Pozdrawiam i z góry dziękuje za podpowiedzi :D

nigdy nie dyskutuj z idiotą- najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, następnie pokona doświadczeniem ;)
~ niezalogowany
27 grudnia 2011r. o 21:26
~jóźka napisał(a): na kasę chorych też przyjmuje?

nie wyrywa na kasę chorych
~ niezalogowany
27 grudnia 2011r. o 21:41
~obserwator napisał(a): Proszę o wypowiedź dotyczącą młodego Tomasza C. z Jarzębinowej pracującego z mamą Jadwigą M-K. Mam umówioną
wizytę i opinia byłaby dla mnie cenna.
Nie polecam tego młodego leczył kanałowo dałam zaliczkę i po 2-mc wypadł mi a wcześniej się bardzo dobrze trzymał tylko była mała dziurka
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.