Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Dobry dentysta w Bolesławcu.

~ niezalogowany
11 stycznia 2012r. o 17:56
~ napisał(a): Na Mazowieckiej przyjmuje Tomek, Pani Ciesielska nadal na Os. Kwiatowym. Polecam.

CO do pana Tomka to może ja miałem pecha, może tak wcześniej ze dwa tygodnie temu byłem prywatnie u dentysty na 1go Maja wyrwać zęba i rewelacja zastrzyk i nie wiedziałem że po zębie,bardzo tego żałuję że poszedłem na NFZ do Pana Tomka zastrzyk to słyszałem tylko jak pani powiedziała zwykły czy normalny no i szlak mnie trafił chciał mi wyrwać zęba na żywca WIELKI PAN TOMEK zastrzyk nic a nic nie działał dlatego NIE POLECAM NIKOMU IŚĆ NA NFZ A ZWŁASZCZA DO PANA TOMKA NA UL.MAZOWIECKĄ ;(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2860
#iwoneczka322 nieaktywny
11 stycznia 2012r. o 21:30
~ napisał(a):
~ napisał(a):
kitan napisał(a):
~ napisał(a): A co się dzieje z dr. Ciesielską robiła mi koronkę dawno ,dawno temu a teraz o niej nic nie słychać , a byłam zadowolona i teraz znowu mi potrzebna . Może ktoś wie gdzie przyjmuje?

z tego co mi się wydaje to przyjmuje na Mazowieckiej w tym nowym budynku po lewej stronie bo wcześniej przyjmowała na osiedlu kwiatowym w swoim domu

Na Mazowieckiej przyjmuje Tomek, Pani Ciesielska nadal na Os. Kwiatowym. Polecam.

CO do pana Tomka to może ja miałem pecha, może tak wcześniej ze dwa tygodnie temu byłem prywatnie u dentysty na 1go Maja wyrwać zęba i rewelacja zastrzyk i nie wiedziałem że po zębie,bardzo tego żałuję że poszedłem na NFZ do Pana Tomka zastrzyk to słyszałem tylko jak pani powiedziała zwykły czy normalny no i szlak mnie trafił chciał mi wyrwać zęba na żywca WIELKI PAN TOMEK zastrzyk nic a nic nie działał dlatego NIE POLECAM NIKOMU IŚĆ NA NFZ A ZWŁASZCZA DO PANA TOMKA NA UL.MAZOWIECKĄ ;(
odradzam p Ciesielskiego ...ceny większe niż w stomadencie ...nie polecam więcej gada niż umie!
~sękacz niezalogowany
12 stycznia 2012r. o 12:34
i jak tu wybrac dobrego dentyste sposrod tych wszyskich wypowiedzi :|
437
#DG nieaktywny
12 stycznia 2012r. o 14:10
Ja doktora Ciesielskiego polecam i strasznie dziwię się negatywnym opiniom, które na pewno mnie nie zniechęcą by dalej się tam leczyć. Miła atmosfera, leczone zęby w najlepszej kondycji - czego chcieć więcej?
~MM niezalogowany
12 stycznia 2012r. o 14:19
Musicie sie częściej uśmiechać, bo nigdy nie wiadomo kiedy się straci zęby!

A tak miedzy nami, po co wam zęby, dajcie to na WOŚP, Jurek nie ma takich problemów!
POzdrawiam!
~tomek niezalogowany
12 stycznia 2012r. o 14:40
pani szczelecka :)
~katarzyna niezalogowany
12 stycznia 2012r. o 19:35
A ja polecam panią stomatolog Zofię Grabowską! Przyjmuje na Jana Pawła, jest niedroga, a dobrze leczy zęby. No i nie ma żadnej asystentki, z którą gadałaby o bzdetach.
6357
#xxxaaa nieaktywny
20 stycznia 2012r. o 22:12
wie ktoś czy w bolesławcu przyjmuje jakiś stomatolog na kasę chorych

Dopisane 20.01.2012r. o godz. 22:12:

więc????
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza