A czy ktoś mógłby polecić dentystę na NFZ z miłym podejściem do dzieci i oczywiście dobrego w swoim fachu. Chciałam iśc z dzieckiem 5-cioletnim na zwykły przegląd zabków i nie chcę, by przy pierwszej w swoim życiu wizycie u dentysty zraziła się do takich wizyt.
Ja "CHODZIŁAM" do Wiolrtty O. na Staszica. ALEEEEE
1) strasznie ciezko sie do niej dostac
2) nie przyjmie z bolem zeba nawet dziecka bo nie ma miejsca i karze szukac pomocy gdzie indziej
3)Ale jak trzeba bylo u niej zostawic 600zl za jednym razem to przyjeła mnie przed godzinami otwarcia
4) Wizyka kosztuje 100zł chyba ze masz leczenie kanalowe to 3kanały-300zl + plomba daje 400zl(Tak bylo u mnie). W sumie kazdy stomatolog sie tak ceni. A reklamacja ha ha jaka reklamacja?? Stomatolodzy nie znaja slowa reklamacja zawsze jest nasza wina.
mój leczony kanałowo ząbek przez pWiolette złamał się po pół roku...kosztował 350 zł :/ ,powiedziała mi,że mam słabe zęby i dlatego szkoda że wcześniej tego nie zauważyła
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.