Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry dentysta w Bolesławcu.

~ruda120 niezalogowany
23 stycznia 2012r. o 23:26
No musiala znalezc jakas wymowke bo przeciez nie zafunduje ci zrobienie zeba na swoj koszt.
Zawsze tak jest zaden lekarz nie przyzna sie do winy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
14 lutego 2012r. o 14:40
~Ząbek napisał(a): Pomocy! Potrzebuje pilnie dentyste dobrego z Boleslawca..
kogo polecacie?? Najlepiej ktos kto duzo nie bierze a robi skutecznie..
Bo slyszalem ze stomadent bierze bardzo duzo za wizyte a guzik robi..
Prosze o odpowiedz gdyż od 2 dni strasznie mnie zab boli ;( A dokladnie to sam korzeń na 5-tce, bo jakiś czas temu wykruszył mi sie ząb nic nie bolało do przed wczoraj ;( Chyba ropniak mi sie tam zrobił bo nawet Ketonal nie pomaga ;( Taki straszny ból.. Kogo polecacie?
~Magda niezalogowany
26 lutego 2012r. o 16:37
Czy ktoś leczył zęby u Pani Ewy Kotarskiej? bardzo proszę o opinię
~Aplus niezalogowany
26 lutego 2012r. o 18:57
Zdecydowanie odradzam.
~ niezalogowany
26 lutego 2012r. o 19:38
nieznam juz dentystow w boleslawcu bo od dawna tam nie mieszkam ale jednej nie zapomne doktor szczepanskiej teraz maja jej dzieci gdyby nie to ze sie wyprowadzilam to ija i moje dzieci bylibysmy juz bez zebow odradzam
~ niezalogowany
26 lutego 2012r. o 19:50
tylko nie u szczepanskich
~ruda120 niezalogowany
26 lutego 2012r. o 20:10
Ja odradzam Nuckowskich, az szkoda pisania na ich temat.
~@ niezalogowany
26 lutego 2012r. o 23:40
Pani dr.Obleszczuk na Staszica jest przemiła i delikatna a na dodatek nie naciąga na kasę.Chodząc do innych dentystów miałam ogromny nie smak w ustach jakbym napiła się domestosa i po wyjsciu z gabinetu biegłam do toalety a tu żadnego przykrego uczucia i luzik.Polecam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!