Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry dentysta w Bolesławcu.

~Pacjentka dr Chodakowskiej niezalogowany
18 kwietnia 2012r. o 21:03
~doradca napisał(a): proponuje dr Chodakowską, wyleczyłam właśnie u niej swoje krzywe ząbki i jestem bardzo zadowolona. Ona ma gabinet na zgorzeleckiej( tam gdzie jest shimano tylko się wchodzi od podwórka), numer 732 28 69

Dr Chodakowska nie dość, ze droga to jeszcze niemiła, wyniosła. Nie polecam tej Pani. Dodatkowo, umawiałam się do niej, a ona bez uprzedniego poinformowania "oddała"mnie w ręce swojej pracownicy. Tak się nie robi proszę Pani. I ze zrobionych ząbków wcale nie jestem zadowolona. Kasuje jak za zboże a robi tak sobie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Jadziaadzia niezalogowany
18 kwietnia 2012r. o 21:13
a ja polecam doktora Wiktor. Przyjmuje w stomadencie.
~ekudzio niezalogowany
18 kwietnia 2012r. o 21:18
~DO HORTENSJA napisał(a): A możesz mi dać namiary na Kowalskiego-gdzie przyjmuje i nr tel. Czy u niego na miejscu można wykonać zdjęcie RTG?? I jak z terminami, długi czas oczekiwania?? Z góry dzięki!

Byłam u niego około rok temu,za wyrwanie ósemki skasował 150 zeta,oczywiście z fachowym znieczuleniem, po wyrwaniu oczywiście ząb mnie pobolewał jakieś parę dni, ale to nie był jakiś ból nie do zniesienia, zresztą przyjął mnie wtedy w sobotę, gdzie reszta gabinetów jest pozamykana na dziesięć spustów. Gabinet czysty, lekarz konkretny, rtg robiłam w stomadencie też na poczekaniu. Nie czekaj, bo nie warto, lepiej od razu załatwić sprawę i mieć nieprzyjemności z głowy
(0-75) 734 64 24 UL. KRASZEWSKIEGO 34, osiedle Staszica koło kościoła
~groszek niezalogowany
19 kwietnia 2012r. o 9:37
polecam paniom lippik z provita dobrze robi zęby i w przystępnych cenach
~ niezalogowany
19 kwietnia 2012r. o 17:15
Pani Lippik????????????
zamiast do plombowania,wziela sie za wyrywanie,bo pomylila pacjentki.bylo to pare lat temu,ale zeba mam do dzis,bo przestraszona "ucieklam"z fotela...

chcialam zapytac,gdzie najlepiej zalozyc aparat na zabki?u kogo?jakie mniej wiecej ceny(w przyblizeniu)i czy bezposrednio do ortodonty czy najpierw do stomatologa?
~groszek niezalogowany
19 kwietnia 2012r. o 18:49
ja tam do niej nie mam zastrzeżeń co przyjadę do polski to robi mi ząbki ostatnio wymieniała mi stare plomby i jeszcze doradzi
~CHIRURG SZCZĘKOWY niezalogowany
20 kwietnia 2012r. o 21:19
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi (i podpowiedzi) odnośnie chirurgów szczękowych!! Boję się, ale chyba zdecyduję się na dr Kowalskiego...
7329
#CALO nieaktywny
20 kwietnia 2012r. o 21:25
Do Ślusarza! :]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza