Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

Dobry dentysta w Bolesławcu.

~mmm.37 niezalogowany
27 lutego 2013r. o 11:27
a dlaczego nie do durynków ?ja mam w planie zrobienie koron i właśnie myślałam o nich albo o stomedzie u szczepańskich . prosze o jakieś opinie , bo to jednak duży wydatek ,a chcę trafić w dobre ręce!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~xxx niezalogowany
27 lutego 2013r. o 13:08
robiłem u durynka o imieniu W..... zęba kanałowo i tak robił że się zrobił stan zapalny dostałem antybiotyk i dalej bolało poszłem do nich że boli mnie ten ząb kanałowo leczony stwierdził że nic nie ma wysłał mnie do ojca ten trzasną dziwną minę i stwierdził że tam nic nie ma poszłem do innego dentysty i powiedział że kanał był źle zrobiony i trzeba usunąć zęba tyle kasy wydałem żeby wyrwać zęba paranoja nie powieżę im już swoich zębów bo ździerają kase i partaczą robotę .,..... ;(
~mmm.37 niezalogowany
27 lutego 2013r. o 18:01
w sumie każdemu może się zdażyć zrobić coś żle,sztuką jest się do tego przyznać . gdyby pan W... poprawił tego zęba miałbyś o nim inne zdanie. (może)...to do kogo iść? a czy ktoś był w stomedzie?
~mmm.37 niezalogowany
28 lutego 2013r. o 10:37
~xxx napisał(a): poszukuję dobrego i nie drogiego dentystę który wstawia ząbki mostek lub koronę bo chciałbym se wstawić tylko 2 zęby gdyż się dowiadywałem to 2 tys. Trzeba wydać może ktoś tutaj mi podpowie do kogo tylko nie na zgorzeleckiej do durynków, będę wdzięczny za wszelkie info.
po przejrzeniu wszystkich wpisów na forum chyba zdecyduje sie na dr.Babij....ka. ponąc wstawia ładne korony i mostki i ponąć niedrogo.
~ niezalogowany
28 lutego 2013r. o 11:31
" ponąć" ?
10447
#Majka2012 nieaktywny
28 lutego 2013r. o 12:24
Staszica przychodnia,Pani Obleszczuk najlepszy stomatolog w Bolesławcu!!!!!
3046
#sentinel nieaktywny
28 lutego 2013r. o 20:40
Przypominam temat.

GG 2563898
~Gosia niezalogowany
1 marca 2013r. o 11:28
Tak. W pełni popieram jeżdżę z moja 4 letnią córeczką już od 2 lat do P. Doktor Obleszczuk. Wcześniej jeździliśmy do Wrocławia do pedodonty i dziecko nie chciało otworzyć buziaczka. W Jeleniej Górze też bez skutku. Doktor Obleszczuk ma naprawde wspaniałe podejscie do pacjentów, sama też korzystałam z Jej usług. Poza tym to naprawdę dobry lekarz stomatolog. Naprawdę gorąco polecam !! !! !!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!