A ja trafiłEm ostatnio całkiem przypadkiem do dr Anasiewicz w Stomadencie - ząb wyłączony i kilka wskazówek dostałem co do higieny - co bardzo mnie cieszy.
Mariusz Durynek uratował mi 4-kę, którą Kowalski chciał usunąć. To było jakieś 4 lata temu. Zrobił kanalowo, idealnie. Do dziś ząb sie trzyma i ani razu nie zabolal. Jak poszłam tam z panikujaca 5 latką to zrobił jej tak zęba, ze nawet nie wiedziała ze boruje, bo powiedział ze tylko woda popryska chwile z takiego urządzenia. Super, naprawdę polecam, zwłaszcza dla dzieci.
Trochę jednak za drogi jak dla mnie, więc przenioslam sie do pani Izy na Starzynskiego. Przyjmuje w takiej przychodni przy boisku, na I piętrze. Nigdy nic nie bolało, dobrze zrobione.
Ja natomiast polecam Panią Chodakowską,która przyjmuje na przeciwko Apteki pod klonami. Bardzo ładnie, elegancko urządzony gabinet, personel zawsze uśmiechnięty. W ogóle nie czuje się,że się idzie do dentysty. Ja akurat chodzę tam,gdyż mam aparat ortodontyczny. ;)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.