Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry dentysta w Bolesławcu.

~ niezalogowany
12 marca 2013r. o 19:45
tylko nie Pani Ala z Warty robiłam kiedyś u niej zęby i wszystko do poprawki :(((
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3046
#sentinel nieaktywny
13 marca 2013r. o 10:18
Przeniesienie posta:

alias555 napisał(a): Stomatolog na NFZ w Bolesławcu , proszę o informację drodzy forumowicze!

GG 2563898
~elcia0306 niezalogowany
13 marca 2013r. o 11:53
polecam młodego Durynka przyjmuje na Zgorzeleckiej prywatnie bardzo dobry i dokładny dentysta.POLECAM !!!!
~ niezalogowany
14 marca 2013r. o 9:13
A ja trafiłEm ostatnio całkiem przypadkiem do dr Anasiewicz w Stomadencie - ząb wyłączony i kilka wskazówek dostałem co do higieny - co bardzo mnie cieszy.
~Bea niezalogowany
14 marca 2013r. o 14:09
Ja uważam, że Pani Ala z Warty bardzo dobrze leczy zęby..... ja po leczeniu u niej przez ponad 10 lat mam spokój z zębami ( w tym roku idzie 11 rok)
~Da niezalogowany
14 marca 2013r. o 17:36
Mariusz Durynek uratował mi 4-kę, którą Kowalski chciał usunąć. To było jakieś 4 lata temu. Zrobił kanalowo, idealnie. Do dziś ząb sie trzyma i ani razu nie zabolal. Jak poszłam tam z panikujaca 5 latką to zrobił jej tak zęba, ze nawet nie wiedziała ze boruje, bo powiedział ze tylko woda popryska chwile z takiego urządzenia. Super, naprawdę polecam, zwłaszcza dla dzieci.
Trochę jednak za drogi jak dla mnie, więc przenioslam sie do pani Izy na Starzynskiego. Przyjmuje w takiej przychodni przy boisku, na I piętrze. Nigdy nic nie bolało, dobrze zrobione.
3046
#sentinel nieaktywny
18 marca 2013r. o 21:20
Przeniesienie posta:

~szukajaca napisał(a): Kto przyjmuje na NFZ i jaka jest cena wyrwania zeba i wstawienia protezy na 5 zębów kogo polecacie

GG 2563898
~Klaudia niezalogowany
18 marca 2013r. o 22:58
Ja natomiast polecam Panią Chodakowską,która przyjmuje na przeciwko Apteki pod klonami. Bardzo ładnie, elegancko urządzony gabinet, personel zawsze uśmiechnięty. W ogóle nie czuje się,że się idzie do dentysty. Ja akurat chodzę tam,gdyż mam aparat ortodontyczny. ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza