Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry dentysta w Bolesławcu.

~nie niezalogowany
26 kwietnia 2013r. o 8:39
zdecydowanie odradzam. plomby, ktore ta pani mi zalozyla musialam szybko wymienic - u innego stomatologa oczywiscie...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mama niezalogowany
26 kwietnia 2013r. o 16:36
A co sądzicie o dr Obleszczuk? Był ktoś z dzieckiem u tej Pani? Proszę o opinię
~>>>> niezalogowany
26 kwietnia 2013r. o 23:00
Do dr Obleszczuk chodzę osobiście i jestem bardzo zadowolona :) Ma dobre podejście do pacjentów także tych młodszych :) Jedyny minus to termin wizyty na który obecnie trzeba ok 1,5 miesiąca czekać...
5902
#Aroni2011 nieaktywny
27 kwietnia 2013r. o 18:29
..a jest jakiś dobry ;)
~mama niezalogowany
27 kwietnia 2013r. o 19:19
~>>>> napisał(a): Do dr Obleszczuk chodzę osobiście i jestem bardzo zadowolona :) Ma dobre podejście do pacjentów także tych młodszych :) Jedyny minus to termin wizyty na który obecnie trzeba ok 1,5 miesiąca czekać...

Ale to na wizytę prywatną czy na NFZ ??
~ niezalogowany
27 kwietnia 2013r. o 19:28
Ja prywatnie z dzieckiem termin mam na 6.06 więc trzeba trochę czekać.
~ niezalogowany
27 kwietnia 2013r. o 19:42
~ napisał(a): Ja prywatnie z dzieckiem termin mam na 6.06 więc trzeba trochę czekać.

Dzięki za odp. Trochę długo :|
~madzia niezalogowany
4 maja 2013r. o 9:54
przyjmuje dzis jakis dentysta?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza