Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry dentysta w Bolesławcu.

~megi niezalogowany
23 września 2013r. o 21:08
zalezy z czego ta koronka ma byc robiona. jak z porcelany to na 2-3 wizytach sie zrobi. Tyle tylko ze na ta 2 lub 3 wizyte trzeba czekac z tydzien az korona wroci od protetyka.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
23 września 2013r. o 21:17
~ napisał(a):
~mania napisał(a): Co sądzicie o :

- stomatolog Danuta Lippik
- stomatolog Natalia Janicka

obie są z provity , która przyjmuje na kase chorych?

Chyba obie,u pierwszej byłam,wiecej nie pójdę.

Ja chodzę do drugiej - Janicka i przyznam, że jest bardzo dobra, nie wiem czy na kase chorych przyjmuje ale mimo wszystko warto do niej uderzyc, bardzo dokładna i solidna dentystka.
http://www.dentystaprovita.pl/
4106
#igrek nieaktywny
23 września 2013r. o 23:37
Ja chodzę z dzieckiem i mężem do Pani Obleszczuk i polecam.
~Ola niezalogowany
23 września 2013r. o 23:41
Również polecam P. Wiolete :)
~mania niezalogowany
23 września 2013r. o 23:46
Przyjmuje na kase chorych ?
~ niezalogowany
24 września 2013r. o 11:30
a co z dr babijczukiem? Teraz ma swoj personel, a jak z cenami i ogolnie podejscie do pacjenta (np do dzieci)?
960
#khreecik nieaktywny
24 września 2013r. o 12:22
ja byłam ostatnio u Pani Janickiej. Wydaje mi się że nie przyjmuję na kase chorych, tylko ta druga Pani. Janicka jest bardzo dobra i solidna ale trochę sobie liczy.
~kiedyś zalogowana niezalogowany
24 września 2013r. o 12:32
~ napisał(a): a co z dr babijczukiem? Teraz ma swoj personel, a jak z cenami i ogolnie podejscie do pacjenta (np do dzieci)?

Właśnie byłam niedawno u niego pierwszy raz, za kilka dni też się wybieram. Wszystko zdecydowanie na TAK-bardzo miła atmosfera, doktor jest bardzo sympatyczny, spokojny, cierpliwy, gabinet z najnowocześniejszym sprzętem, komputerowa karta pacjenta, ceny bardzo przystępne-od 50 do 100 zł w zależności od wielkości wypełnienia. Zatrudnia też inną dentystkę-i ona chyba właśnie specjalizuje się w stomatologii dziecięcej. www. babijczuk.eu Polecam.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza