Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Dobry dentysta w Bolesławcu.

~gadzia niezalogowany
14 października 2013r. o 16:06
Mi żeba wyrywał 50minut, krew lała się dosłownie ciurkiem, prawie zemdlałam z bólu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
24 października 2013r. o 11:48
o kim mówisz?
~Papuga niezalogowany
24 października 2013r. o 12:50
~ napisał(a): o kim mówisz?

O dentyście ;)
~QWEGRTDYFUHJ niezalogowany
24 października 2013r. o 13:10
lek. stomatolog Małgorzata Jancelewicz,
lek. stomatolog Natalia Janicka

godziny przyjęć:
po uzgodnieniu z lekarzem (I pietro, gab.6)

tel. 75 6447162, 75 7347773, 502 047 648
Odwiedziłem wielu dentystów prywatnych,kazdy moze miec swoje zdanie ale ja juz zostaje u jednego Dr Jncelewicz,przyjmuje w provicie,na kase chorych tez. POLECAM
~pacjent niezalogowany
24 października 2013r. o 15:33
Azaria napisał(a): Dr. Siarkowska najlepsza ;)
Przymuje naprzeciwko "bolko"

Ta to przynajmniej daje paragony :D Nie narzekam na usługi, ale umawia się do niej na konkretną godzinę, a zawsze jest poślizg. Dobrą godzinę.
~ niezalogowany
24 października 2013r. o 18:28
~G napisał(a): Mam krzywe zęby, wie ktoś gdzie i u kogo najlepiej je wylecze i wyprostuje ?? proszę podać jeśli można adres i nr tel lekarza :)

we Wrocławiu w gabinecie profesor Dominiak, super !!!!!!!!!!
116
#moderator nieaktywny
24 października 2013r. o 20:55
judi2 napisał(a): Pilnie potrzebujemy stomatologa o takiej porze wydzwaniam i niestety o tej porze nie przyjmują nie wiem na co licze ale moze ktoś akurat coś wie może przyjmują później?
~Stachu niezalogowany
27 października 2013r. o 13:09
A ile kosztuje usuwanie kamienia, bo w stomadencie cos 160zł.
Czy u innych jest taniej?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Manilift zaprasza