Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry dentysta w Bolesławcu.

~bojażliwy niezalogowany
22 września 2013r. o 19:54
A ja polecam dentystę pracującego w St.Jaroszewicach 46,tani przyjemny,nie ma bojażni a do tego bardzo tani,proszę się przekonać samemu i polecić dalej.
Można umówić się na wizytę telefonicznie w b.krótkim terminie.
Nr telefonu kom.798790353
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~DO SKORN-A, ciekawy z zapytaniem niezalogowany
22 września 2013r. o 20:09
...czy skorn wypowidal juz sie w tym temacie...??
~ niezalogowany
22 września 2013r. o 20:20
Byłam u młodego dentysty na kasę chorych,plombował mi jedynkę i skasował za plombę białą.Po jakimś czasie dowiedziałam się, że na zęby do trójki,należy się plomba biała,właśnie na kasę chorych.Widać jak dentyści żerują na niewiedzy pacjenta
~ niezalogowany
22 września 2013r. o 20:24
~ napisał(a): Byłam u młodego dentysty na kasę chorych,plombował mi jedynkę i skasował za plombę białą.Po jakimś czasie dowiedziałam się, że na zęby do trójki,należy się plomba biała,właśnie na kasę chorych.Widać jak dentyści żerują na niewiedzy pacjenta.plomba na kasę chorych powinna być bezpłatna
~mania niezalogowany
22 września 2013r. o 20:38
Co sądzicie o :

- stomatolog Danuta Lippik
- stomatolog Natalia Janicka

obie są z provity , która przyjmuje na kase chorych?
~ niezalogowany
22 września 2013r. o 20:43
~mania napisał(a): Co sądzicie o :

- stomatolog Danuta Lippik
- stomatolog Natalia Janicka

obie są z provity , która przyjmuje na kase chorych?

Chyba obie,u pierwszej byłam,wiecej nie pójdę.
~emi niezalogowany
22 września 2013r. o 21:31
Chodziłam do dr Dul-Gortych, moim zdaniem najlepsza, lecz ostatnio nie mogę jej zastać, czy może zmieniła siedzibę?
~bidna niezalogowany
23 września 2013r. o 14:42
kto się orientuje ile trwa wstawienie zęba,koronki?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza