~ napisał(a):~justyna napisał(a): zdecydowanie najlepszym z najlepszych stomatologów w Bolesławcu jak i całej okolicy jest dr.Tomasz Babijczuk!naprawdę nigdy nie spotkałam nigdzie takiego profesjonalizmu w wykonywaniu zawodu z powołania co teraz zadko się zdarza.każdy pacjent wychodząc od niego zawsze jest uśmiechnięty!gorąco polecam :)
Tak najlepszym mojemu mężowi robili w tej przychodni zęba - leczenie kanałowe. Po jakimś czasie około roku rozbolał go ten zą. Poszedł z powrotem i usłyszał od Pani Ośko że ktoś odstawił fuszerkę - ale miała minę jak jej mąż powiedział że to oni. Po czym zaśpiewała sobie teką kasę za tego zęba że niewiele drożej implant wychodził w innym gabinecie. Mój mąż zrezygnował z ich usług. Poszedł do mojej Pani doktor. Tam za tego zęba zapłacił 1/4 ceny - i ząb trzyma się do dzisiaj. Ta dentystka to doktor Nowak
~ napisał(a):~ napisał(a):~justyna napisał(a): zdecydowanie najlepszym z najlepszych stomatologów w Bolesławcu jak i całej okolicy jest dr.Tomasz Babijczuk!naprawdę nigdy nie spotkałam nigdzie takiego profesjonalizmu w wykonywaniu zawodu z powołania co teraz zadko się zdarza.każdy pacjent wychodząc od niego zawsze jest uśmiechnięty!gorąco polecam :)
Tak najlepszym mojemu mężowi robili w tej przychodni zęba - leczenie kanałowe. Po jakimś czasie około roku rozbolał go ten zą. Poszedł z powrotem i usłyszał od Pani Ośko że ktoś odstawił fuszerkę - ale miała minę jak jej mąż powiedział że to oni. Po czym zaśpiewała sobie teką kasę za tego zęba że niewiele drożej implant wychodził w innym gabinecie. Mój mąż zrezygnował z ich usług. Poszedł do mojej Pani doktor. Tam za tego zęba zapłacił 1/4 ceny - i ząb trzyma się do dzisiaj. Ta dentystka to doktor Nowak
Ja nie n ten post odpisałam Babijczuka nie znam a pisałam o przychodni państwa Ośko
Konkurencja działa. Ja od lat robię u Babijczuka i wszystko ok. Inni kasują dużo drożej i nie robią wcale lepiej ;-)
~Ja napisał(a): Nikt z Was nie robił licówek pełno porcelanowych czy koron cyrkonowych ?? napiszcie coś,mi chodzi o bardzo dobrego dentystę właśnie do takich rzeczy .Jeśli ktoś robił to gdzie ,jak dawno ,jak się sprawdzają ?? Może gdzieś dalej,spoza Bolesławca. ?? Każdy tutaj zazwyczaj pisze o plombach ,leczeniu kanałowym,o tym że wcześniej się bał wizyt u dentysty a teraz nie i z tego powodu poleca kogoś.Dużo jest też pozytywnych opinii o danym lekarzu a potem ktoś pisze ,że nie,on jest nie dobry....jak tu wybrać....korona pelnoceramiczna ,7 lat temu u doktor siarkowskiej zrobiona idealnie . polecam.
Ale tak już chyba jest ze wszystkim ,co by nie było,jedni będą chwalić inni narzekać ...
Pozdrawiam ,napiszcie o koronach tych dobrych i licówkach jak na początku poprosiłam ;)