~ napisał(a): babijczuk,szczepanski sa "wypchani i wypromowani" przez rodzicow....odradzam jednego i drugiego....i dodam ze nie jestem zadna konkurencja!!!!!!!Tylko kase umiejá zdzierac!!!!!!!!!!!!!!!
~ja napisał(a): A możecie napisać coś o dr Koryckiej? Słyszałam dużo dobrych opinii o niej,chodzi ktoś z Was do tej Pani ??
~On napisał(a):A ja u niej robiłam z przodu dwie koronki i jedną żle zrobiła bo ząb zaczął się chwiać co wykazało zdjęcie że za płytko jest wkład i teraz muszę robić od nowa wkład i koronkę czyli wydatek 800zł za zęba. :|~ja napisał(a): A możecie napisać coś o dr Koryckiej? Słyszałam dużo dobrych opinii o niej,chodzi ktoś z Was do tej Pani ??
Powiem tak, drogo ale solidnie. Ja z moją całą rodziną chodzimy do niej od dawien dawna i jesteśmy bardzo zadowoleni. Nie bez powodu przyjeżdżają do niej ludzie z Wrocławia i nie bez powodu czeka się u niej bardzo długo. Pozdrawiam :)
~ napisał(a):~On napisał(a):A ja u niej robiłam z przodu dwie koronki i jedną żle zrobiła bo ząb zaczął się chwiać co wykazało zdjęcie że za płytko jest wkład i teraz muszę robić od nowa wkład i koronkę czyli wydatek 800zł za zęba. :|~ja napisał(a): A możecie napisać coś o dr Koryckiej? Słyszałam dużo dobrych opinii o niej,chodzi ktoś z Was do tej Pani ??
Powiem tak, drogo ale solidnie. Ja z moją całą rodziną chodzimy do niej od dawien dawna i jesteśmy bardzo zadowoleni. Nie bez powodu przyjeżdżają do niej ludzie z Wrocławia i nie bez powodu czeka się u niej bardzo długo. Pozdrawiam :)
a kiedy robiłaś te koronki i po jakim czasie ząb zaczął się chwiać ??