Pannazdzieckiem napisał(a): Kogo masz na myśli Fobiczny , Panią Ewę , czy Panią Olę . Która kłamie historyk , czy literatka ?
~~Pąsowy Czarny napisał(a):fobiak napisał(a):
daj se siana chlopie, czy ty wiesz ile ty dyrdymalow powiedziales. tokarczuk nie jest politykiem i nie ma wplywu na twoje zycie, na twoje zycie wplyw ma rzad i internet.
tokarczuk moze sobie mowic co chce, tak samo jak ty, ciebie jeszcze nie dopuscili do mikrofonu ale jak ciebi dopuszcza to tez bedziesz dyrdymalizowal.
Politykiem nie jest, ale bardzo aktywnym ideowcem na pewno. Wszystko co przemyca w książkach, oraz wywiadach ma już charakter polityczny. Ty też politykiem nie jesteś, ale ideowiec z ciebie wyżarty. Twoje teoryjki mają mało wspólnego z rzeczywistością, tak jak kiedyś komunistyczna propaganda. Edukuj swoje dzieci, a nie tutaj ludzi, którzy mają lepszy kontakt z życiem realnym niż ty.
~~Zielonkawobrązowy Grujecznik napisał(a):~~Pąsowy Czarny napisał(a):fobiak napisał(a):
daj se siana chlopie, czy ty wiesz ile ty dyrdymalow powiedziales. tokarczuk nie jest politykiem i nie ma wplywu na twoje zycie, na twoje zycie wplyw ma rzad i internet.
tokarczuk moze sobie mowic co chce, tak samo jak ty, ciebie jeszcze nie dopuscili do mikrofonu ale jak ciebi dopuszcza to tez bedziesz dyrdymalizowal.
Politykiem nie jest, ale bardzo aktywnym ideowcem na pewno. Wszystko co przemyca w książkach, oraz wywiadach ma już charakter polityczny. Ty też politykiem nie jesteś, ale ideowiec z ciebie wyżarty. Twoje teoryjki mają mało wspólnego z rzeczywistością, tak jak kiedyś komunistyczna propaganda. Edukuj swoje dzieci, a nie tutaj ludzi, którzy mają lepszy kontakt z życiem realnym niż ty.
fobiaczek prysnął jak pusta bańka mydlana
~~Żółtawe Parzydło napisał(a): Fobiak Pannazdzieckiem mocno przecenia twoją inteligencję.Bezczelna pewność siebie cechuje chamów nie inteligentów.a co mi z tego niuniusiu, z tego nie wyzyje a to czy jestem chamem czy nie to mi zwisa za zycia. bucu nie jestem tutaj po to aby pisac autobiografie lub wzniecac do ekstazy lizodoopkow, jestem tu po to aby towniez tacy jak ty nie pisali dyrdymalow na temat mojego miasta bo mam problemy z czytaniem.
fobiak napisał(a): jestem tu po to aby towniez tacy jak ty nie pisali dyrdymalow na temat mojego miasta bo mam problemy z czytaniem.