~~Różowy Len napisał(a):fobiak napisał(a): jestem tu po to aby towniez tacy jak ty nie pisali dyrdymalow na temat mojego miasta bo mam problemy z czytaniem.
To dziwne. Bo akurat najwięcej dyrdymałów o Bolesławcu, okraszonych spora dawką chamstwa, to wychodzi spod twojej klawiatury. Pilnujesz nie prawdy o Bolesławcu a ruskiego interesu. Wystarczy słowo napisać o Rosjanach to już za pięć minut jesteś i "prostujesz" temat.
~~Brunatnożółta Tawułka napisał(a): aLE, że co hamerykańskie wojska będą kopać? to górnicy?węgiel?miedź?Przecież mamy swoich górników.KGhm jest Polski.
Zastosowana autokorekta
Pannazdzieckiem napisał(a):~~Różowy Len napisał(a):fobiak napisał(a):
ps. Fobiczny nie lubię Cię , ale szanuję za wiedzę i odwagę wyrażania poglądów.
ps.2 Fobiczny ... może ta Twoja wiedza .... lekko zwichrowana ?
ps.3 Fobiczny ... zakochałeś się w Pani noblistce ? :D
panienko, nie zadalem takiego pytania i nie zabiegam o to aby mi sie ktos oswiadczal. wez takiego magista lub altera za przyklad, oni mnie nie lubia i ja ich nie lubie, jak i wszystkich pozostalych, co nie przeszkadza mi w uszanowaniu i docenieniu tego co robia na portalu. wcisnales w pytanie "ale" i gdybys napisal na bolcu, ala ma kota, to pozostali uzytkownicy by to przeczytali i stwierdzili, no ma, no i co z tego. u mnie to jest tak, ze ja sie interesuje i ala i kotem i zadalbym sobie pytanie, skad ta koorwa ma kota, czy jest madrzejszy od mojego, czy dostala go od pisu i czy to jest ta ala, ktora znam. jak widzisz nie potrzeba mi zadnej wiedzy do zastanowienia sie nad tym co ktos napisal, ktorej z reszta nie mam wiecej w porownaniu do pozostalych uzytkownikow. a to co ja tu wypisuje nie musi byc prawda, dla tych ktorzy nie zwrocili uwagi, na ale w twoim pytaniu. moja wiedza jest zwichorwana bo nie ide z pradem i nie zadawalam sie codzienna konsumpcja wszelakich informacji tylko po to aby wieczorem stawierdzic, O DZISIAJ TO SIE NASLUCHALEM i teraz moge sie spokojnie polozyc spac.
nie zakochalem sie w noblistce, z nia w lozku nie bylem to nie moglem sie zakochac.
~~Lawendowa Brodia napisał(a): braun,braun ...dziwne ...
jakoś nie bardzo polskie nazwisko...
aha ...Ewa Braun ... żona Adolfa...wiedziałem że jestem blisko ...;)