skorn napisał(a): Kim ty jesteś, by ktokolwiek musiał się przed tobą tłumaczyć?
Zejdź w końcu z tego wyimaginowanego piedestału i zacznij rozmawiać z ludźmi z szacunkiem, to będziesz otrzymywał odpowiedzi.
Facet działał w opozycji, może i był zaledwie szeregowym działaczem, ale co z tego. Może to nawet lepiej wiedząc, że na jej czele stał agent bezpieki. Kto w latach 70. 80. wiedział, jak to się wszystko potoczy? Nie było takiego przepływu informacji jak dziś, że kapciowy opozycjonista falco siądzie sobie z kawusią do internetu, coś tam poczyta i będzie rozliczał.
Ja patrze przyszłościowo i nie głosuje na PiS czy SLD. Ty się tak zapatrzyłes w czerwonych, że do dziś popełniasz te same błędy. To ty jesteś oszołomem, zapamiętaj to sobie : )
same brednie ...
a kim ty jesteś by ciągle o coś mnie pytając oczekiwać odpowiedzi a na stawiane pytania sam nie odpowiadasz? ;)
ty jako jeden z całej rzeszy tu obecnych stawiasz się ponad wszystkimi a przykładów to dałeś już tak wiele że teraz pisząc o ''piedestałach '' robisz się wręcz śmieszny...
zwłaszcza jak ''apelujesz'' do mnie o pisanie do ludzi z szacunkiem ...
ty?...ileż to już przykładów twojego ''szacunku '' tu podałem?
ok. działał w opozycji i tego przecież nigdzie nie zanegowałem ...
mnie kiedyś mogła drażnić jego propaganda ''sukcesu''
dzisiaj widząc jego bezkrytyczność w stosunku do działalności obecnej ''s'' tylko mnie bawi ...
''kapciowy opozycjonista''?
ale z czystym sumieniem że nigdy nie dałem się wkręcić w coś co dla wielu jest dzisiaj pewnym balastem ...;)
nie muszę niszczyć żadnych zdjęć ,nie muszę w skrytości ducha przyznawać że ''s'' rozpieprzyła w drobny mak prawdziwą solidarność ...
nie żadną ''związkową'' a taką zwykłą - ludzką ...;)
ty patrzysz ''przyszłościowo''?
gdzie?...chyba przez ''różowe okulary'' :}
popierając korwinów i braunów?
tobie marzy się Polska zakapturzona ,schowana za kominiarkami pod flagami falangi i wśród transparentów ''white power''
tobie marzy się Polska nie społeczna ,nie obywatelska a skrajnie nacjonalistyczna ...
jakaś ''neopatriotyczna'' ...;)