Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Solidarność -- droga do rozkładu

211
skorn
7 lutego 2020r. o 17:09
~~Stalowa Hortensja napisał(a):
zwłaszcza jak ''apelujesz'' do mnie o pisanie do ludzi z szacunkiem ...
ty?...ileż to już przykładów twojego ''szacunku '' tu podałem?

Nie wiem, chyba z jeden. Dawaj więcej - tylko skriny, a nie kopiuj-wklej.

~~Stalowa Hortensja napisał(a):
''kapciowy opozycjonista''?
ale z czystym sumieniem że nigdy nie dałem się wkręcić w coś co dla wielu jest dzisiaj pewnym balastem ...;)
nie muszę niszczyć żadnych zdjęć ,nie muszę w skrytości ducha przyznawać że ''s'' rozpieprzyła w drobny mak prawdziwą solidarność ...

Nie myli się ten, kto nic nie robi.

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jaskraworuda Trytoma niezalogowany
7 lutego 2020r. o 19:00
M21W2 napisał(a):
~~Jaskraworuda Trytoma napisał(a):

Kundelku z Dolnych Młynów ....

odpowiem ci tak prostaku łąkowy...

to nie ja się ''skundliłem'' :] uciekając z jednej ''s '' do drugiej ...

''jurusiu'' ...hahaha
~~Jasnoszary Niecierpek niezalogowany
7 lutego 2020r. o 20:17
zaraz ,zaraz ,bo nie łapię o co chodzi ze stocznią i świadectwami udziałowymi .
7 lutego 2020r. o 20:38
o tym cicho sza....

tak jak o ''solidarnościowym kapelanie ''pedofilu którego pomniczek obalono w podobny sposób jak obalono mit solidarnościowy...hahaha

zaraz ...czy to czasem nie duda ogłosił że nie spocznie dopóki pomniczek pedofila nie wróci na miejsce?

stoi?....hahahahaha
~~Żółtawa Kolczurka niezalogowany
7 lutego 2020r. o 21:27
~~Jaskraworuda Trytoma napisał(a): o tym cicho sza....

tak jak o ''solidarnościowym kapelanie ''pedofilu którego pomniczek obalono w podobny sposób jak obalono mit solidarnościowy...hahaha

zaraz ...czy to czasem nie duda ogłosił że nie spocznie dopóki pomniczek pedofila nie wróci na miejsce?

stoi?....hahahahaha

Stoi temu pedziowi w trumnie .
8 lutego 2020r. o 9:49
''Przewodniczący NSZZ "Solidarność Piotr Duda w czwartek po południu pojawił się przed cokołem obalonego pomnika ks. Henryka Jankowskiego i złożył tam wieniec.''

:]

''Prałat tu był i będzie, i nic tego nie zmieni''

''Przewodniczący komitetu budowy pomnika i jednocześnie przewodniczący Zarządu Regionu NSZZ "Solidarność" Krzysztof Dośla powiedział, że już w piątek monument może wrócić na swoje miejsce.''

to jak?...wrócił? ...hahaha

jak tu widać ''związki'' są bardziej ''solidarne'' ze swoim prałatem o ciągotkach pedofilskich niż z robotnikami np. z tymi bez wypłat o których ostatnio pisałem ...

ważne że składki ''związkowe'' płyną i ''wierchuszka'' swoje wypłaty dostaje ...
14240
M21W2
8 lutego 2020r. o 13:29
~~Jaskraworuda Trytoma napisał(a): ''Przewodniczący NSZZ "Solidarność Piotr Duda w czwartek po południu pojawił się przed cokołem obalonego pomnika ks. Henryka Jankowskiego i złożył tam wieniec.''

''Prałat tu był i będzie, i nic tego nie zmieni''

''Przewodniczący komitetu budowy pomnika i jednocześnie przewodniczący Zarządu Regionu NSZZ "Solidarność" Krzysztof Dośla powiedział, że już w piątek monument może wrócić na swoje miejsce.''

to jak?...wrócił? ...hahaha

jak tu widać ''związki'' są bardziej ''solidarne'' ze swoim prałatem o ciągotkach pedofilskich niż z robotnikami np. z tymi bez wypłat o których ostatnio pisałem ...

ważne że składki ''związkowe'' płyną i ''wierchuszka'' swoje wypłaty dostaje ...

Pracownicy firmy kamieniarskiej zdemontowali cokół na zlecenie społecznego komitetu budowy pomnika ks. prałata Henryka Jankowskiego.

Karol Guzikiewicz powiedział :-- Jeżeli są pokrzywdzeni, to trzeba naprawić szkodę, ale trzeba najpierw stwierdzić, że byli ci pokrzywdzeni i musi to być jasne. Ja w pełni popieram, że musi to być wyjaśnione, nie można zamieść tego pod dywan. Prałat musi być oczyszczony z zarzutów lub musi być stwierdzone, że coś jednak było .

Tuż po zakończeniu sesji rady miasta w sprawie pomnika głos zabrała Aleksandra Dulkiewicz, prezydent Gdańska: - Każdej decyzji rady miasta jako organ wykonawczy, czyli prezydent miasta Gdańska, się podporządkuję. Temat nie jest ani prosty ani jednoznaczny.

Januszku T.- ucz się od Pani Prezydent Dulkiewicz - TEMAT NIE JEST ANI PROSTY ANI JEDNOZNACZNY , z tym stwierdzeniem zgadzam się w 100 procentach .

W Polsce tylko ok 11% pracowników jest zrzeszonych w ZZ , pozostali oczekują żeby o ich interesy walczyli inni , to coś tak jak Ty Januszku .
~~Blond Kroplik niezalogowany
8 lutego 2020r. o 13:36
jeżeli 11% solidaruchów coś wywalczy ,to dla pozostałych też ,tylko najpierw trzeba wywalczyć ,przecież mniejszość rządzi
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.