~~Dyniowy Ligustr napisał(a): Nareszcie jest tak jak Konstytucja RP przewiduje ! To właśnie Rada Miejska decyduje a Burmistrzowie są ORGANEM WYKONAWCZYM !!!!!!! Burmistrzu !!! DO ROBOTY !!! Szkoda Twojego czasu i pieniędzy na te DZIWNE Oświadczenia z których jedynie wynika, że lubisz "jednowładztwo" Samorząd to "gra" zespołowa . Nauczony z nikim się nie liczyć a tu kicha, trzeba normalnie pracować jak PRACODAWCA KARZE !!! GDZIE PAN BYŁ PRZEZ TE KADENCJE ??????? Teraz wylicza jak to bardzo chciał dobrze dla LUDU . " Kończ Waść, wstydu oszczędź" Ja i ta nadal nie wiem kto wygrał wybory na burmistrza w Nowogrodźcu . Nareszcie mamy Radę Miejską jak Ustawodawca chciał. Tak trzymać . Zespół " Perfekt" śpiewał " trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść "
~~Srebrnobiała Krzewuszka napisał(a): W Parzycach działał prężnie Klub Piłkarski ale został wiadomo przez kogo zniszczony panie burmistrzu ,teraz nie ma tam gospodarza i widoczne są skutki w Barakach powybijane szyby , połamane żaluzje, zniszczone ławki ,zniszczone piłko chwyty które kosztowały grube tysiące zł .wystarczyło tam zamontować dwie lampy i nie było by takich strat .
~~Dyniowy Ligustr napisał(a): Nareszcie jest tak jak Konstytucja RP przewiduje ! To właśnie Rada Miejska decyduje a Burmistrzowie są ORGANEM WYKONAWCZYM !!!!!!! Burmistrzu !!! DO ROBOTY !!! Szkoda Twojego czasu i pieniędzy na te DZIWNE Oświadczenia z których jedynie wynika, że lubisz "jednowładztwo" Samorząd to "gra" zespołowa . Nauczony z nikim się nie liczyć a tu kicha, trzeba normalnie pracować jak PRACODAWCA KARZE !!! GDZIE PAN BYŁ PRZEZ TE KADENCJE ??????? Teraz wylicza jak to bardzo chciał dobrze dla LUDU . " Kończ Waść, wstydu oszczędź" Ja i ta nadal nie wiem kto wygrał wybory na burmistrza w Nowogrodźcu . Nareszcie mamy Radę Miejską jak Ustawodawca chciał. Tak trzymać . Zespół " Perfekt" śpiewał " trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść "
~~Czarniawa Facelia napisał(a):~~Dyniowy Ligustr napisał(a): Nareszcie jest tak jak Konstytucja RP przewiduje ! To właśnie Rada Miejska decyduje a Burmistrzowie są ORGANEM WYKONAWCZYM !!!!!!! Burmistrzu !!! DO ROBOTY !!! Szkoda Twojego czasu i pieniędzy na te DZIWNE Oświadczenia z których jedynie wynika, że lubisz "jednowładztwo" Samorząd to "gra" zespołowa . Nauczony z nikim się nie liczyć a tu kicha, trzeba normalnie pracować jak PRACODAWCA KARZE !!! GDZIE PAN BYŁ PRZEZ TE KADENCJE ??????? Teraz wylicza jak to bardzo chciał dobrze dla LUDU . " Kończ Waść, wstydu oszczędź" Ja i ta nadal nie wiem kto wygrał wybory na burmistrza w Nowogrodźcu . Nareszcie mamy Radę Miejską jak Ustawodawca chciał. Tak trzymać . Zespół " Perfekt" śpiewał " trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść "
A kogo to pracodawca karze i jaką karą? A jaki ustawodawca chciał taką radę miejską? Chyba ci się nomenklatura trochę pop..doliła. Nie pij więcej tego
zajzajera...