~Bordowy Cytryniec niezalogowany 25 lutego 2020r. o 22:19
Dzięki STR Wędrowiec w naszej okolicy powstała wspaniała inicjatywa poznawania okolic bliższych i dalszych, odskocznia od codzienności oraz wspólne spędzanie wolnego czasu z rodziną i nowymi znajomymi. Tak trzymać Rafał. Dzięki wielkie i do zobaczenia na szlaku!
~Żółtawa Słonecznica niezalogowany 25 lutego 2020r. o 22:31
Super sprawa taka forma relaksu od dawna się przymierzam wybrać z Rafałem na taką przejażdżkę tylko że wyjazdy są organizowane w soboty a ja w soboty pracuję jeśli będą w niedzielę to chętnie skorzystam . Pozdro
~Rdzawoczerwony Żółwik niezalogowany 26 lutego 2020r. o 5:23
Impreza była super choć mało offroadowa :) prawdę powiedziawszy większość asfaltu i kilka kałuż do przejechania w większości przypadków autem osobowym. Klimat wprowadzany przez prowadzącego super warto przyjechać jak nie dla offroadu (bo akurat tym byłem zawiedziony) to dla tego właśnie klimatu. Tylko nie jestem pewny co do palenia ogniska w "ruinach" czy było na 100 % legalne
~~Rubinowy Winorośl niezalogowany 26 lutego 2020r. o 7:26
Mi to wygląda raczej na fanklub samochodów terenowych niż klub wędrowniczy.
Jak takich samochodów wjedzie kilkanaście na jakiś teren to nie wiem czy to jest dobre dla krajobrazu i spokoju okolicy.
Wyobraźcie sobie spacer po lesie aż tu nagle wpada banda 4x4 :D
No ale jak nikomu nie przeszkadzają to inicjatywa o.k
~Żółta Wierzba niezalogowany 26 lutego 2020r. o 7:48
Pewna Ekipa z Bolesławca ostatnio wjechała na teren innego województwa do lasu gdzie jest ASF i zakaz wstępu bez pozwoleń robiąc w ten sposób problemy miejscowym grupą.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.