~~Czarnobrązowa Facelia napisał(a): Twierdzisz, że Urzędy Bezpieczeństwa zajmowały się ochroną obywateli?
Przed takimi bandytami jak rotmistrz Pilecki i liczni inni?
To dla ochrony obywateli zrywali paznokcie i strzelali w tył głowy?
To czemu ukrywali miejsca pochówku, często własne groby robiąc na szczątkach zamordowanych?
PS
Pseudopastor Chojecki autorytetem Fobiaka :D
Dno odpadło :D
PS2
Gdzie obiecane cytaty ze źródeł ?
nie znam chojeckiego
nie klam bucu nic tobie nie obiecalem
~~Czarnobrązowa Facelia niezalogowany 7 marca 2020r. o 22:41
~~Czarnobrązowa Facelia napisał(a): Jakie fakty można podać gościowi, który bredzi jak po miesięcznym ćpaniu?
zacytowałem ci Twoją Wiki!
Skoro już poznałeś wikipedię, to wrzuć z tej encyklopedii dla ubogich umysłem te bandy, wemachtowców i tych folksdojczów!
Z kim ja dyskutuję?
Mogę tylko poradzić zdecydowanie, byś zmienił dilera!
~~Czarnobrązowa Facelia napisał(a): O "bandach" Fobiaka
jesli ci wszyscy "zywi patrioci" i cala ta szumowina konfederacyjna ma taka wiedze historyczna jak ich idol lesiu zebrowski to nie maja szans na wyrwanie sie z lochow ciemnoty i dalej beda sie odzywiali ochlapami klamstw bo nic innego nie zasmakowali i chyba juz nic nie zamakuja.
facelia tym linkiem zas/rales wlasne gniazdo ale nalezy sie tobie rowniez slowo podziekowania bo nigdy bym sie nie dowiedzial jacy gloopcy piora mozgi mlodym polakokom.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.