fobiak napisał(a): to nie miasto powinno finansowac media a media powinny placic za informacje pozyskane z urzedu miasta
emem napisał(a):fobiak napisał(a): to nie miasto powinno finansowac media a media powinny placic za informacje pozyskane z urzedu miasta
fobiak, o ile pierwsza czesc jest prawidza, o tyle druga to totalna bzdura.
Media nie mogą i nigdy nie będą płaciły za informacje od urzędów.
I jeszcze jedno - media to nie jest takie coś, co działa dla przyjemności, za darmo. Media prywatne, aby móc funkcjonować muszą też coś zarabiać.
Dlaczego muszą zarabiać? Ano dlatego, że muszą płacić tym, którzy informacje zbierają, publikują itd. To jest praca, za którą należy się wynagrodzenie.
Pozdr,
Marcin
fobiak napisał(a): to nie miasto powinno finansowac media a media powinny placic za informacje pozyskane z urzedu miasta, jesli nie sa publiczne. nie finansuje sie prywaciarzy z pieniedzy podatnika.
fobiak napisał(a): przemciu, to jest dla ciebie za trudne. jestem przeciwny aby miasto rozrzucalo moje pieniadze na kilka prywatnych firm. dlaczego nie dadza falco ani grosza albo piwnicy paryskiej. widzisz jaki jestes ciemny. jak media dostaja prezenty to pozostali prywaciarze tez maja dostac.
zeden prywaciarz nie ma prawa byc finansowany z moich pieniedzy. zanim sie odezwiesz to ic do starej niech ci przetlumaczy to o czym ja pisze.
doopku skroniu. placa minimalna ma byc 8 tys. bo sie z niewoli nie wydzwigniesz, wtedy bedziesz z przyjemnoscia dumnie placil te podatki, tak jak robia to ci, ktorzy zarabiaja powyzej 8 tys.Dopisane 16.03.2020r. o godz. 17:36:ups. wylogujcie sie nie bede wiedzial z jakimi poj ebami sie wymadrzam