~Piernikowa Imperata napisał(a): Dziennikarze nakręcają panikę głupim tytułem. Dobrze, że jeszcze nie napisaliście, że są ulice zamknięte do czerwca i można jedynie zamawiać przez internet. Co za brak odpowiedzialności.
~Błękitnoszary Cypryśnik napisał(a): Galerie i sklepy mają być zamknięte od poniedziałku. Jeśli chcesz to sobie kup młotek, ja wolę kupić jedzenie dla rodziny i dzieci.Gdzie o tym słyszałeś??? Nie pier...ol głupot jak gówno wiesz. Nic takiego nie będzie miało miejsca. Zamykają placówki oświatowe ,a nie sklepy. Nie siej paniki ...
Zastosowana autokorekta
~Malinowoczerwony Rabarbar napisał(a): Od razu wszystkich zamknąć w domach, zabić deskami okna, prąd wyłączyć i czekać na koniec. A jeszcze tych co są chorzy to na stosie palić. Średniowiecze po całości.
~~Fioletowoczarna Pysznogłówka napisał(a):. Czyli ciebie też na stos, bo jesteś chory psychicznie~Malinowoczerwony Rabarbar napisał(a): Od razu wszystkich zamknąć w domach, zabić deskami okna, prąd wyłączyć i czekać na koniec. A jeszcze tych co są chorzy to na stosie palić. Średniowiecze po całości.
Jesteś głupi jak Włosi!
~Piernikowa Imperata napisał(a): Dziennikarze bolec.info się podpisali!
Właśnie wróciłam z zakupów. I spytałam się w sklepie miłej Pani czy to prawa że, to co piszą w bolec.info że już Wszystko Zamknięte? Parsknęli śmiechem