~~Niebieskoszary Cytryniec napisał(a):tiry z żywnością??? Przecież to Polska eksportuje artykuły spożywcze za granicę. Masz wiedzę. Nie bój się, nie zdechniesz z głodu.~~Jaskraworuda Tawuła napisał(a): Co by nie gadać o rządzie, o pewnych niedoborach, to jednak dają radę. Wyprzedzamy w kluczowych, stanowczych decyzjach inne kraje. I git!
Granice zamykają tylko pytanie dla kogo czy Tiry z żywnością też nie będą wpuszczane?bo jak nie wpuszczą Tirów to pozdychamy z głodu ,
~Rdzawozłoty Pustynnik napisał(a): Panowie wyżej są idealnymi przykładami osób komentujących na bolec.info. Od jednego komentarza po wyzwiska. Opanujcie się, ludzie, bo to żałosne.Masz rację Pustynnik. Bardzo przepraszam. Ale wkurza mnie taka niewiedza. My dzisiaj w kraju mamy problem z nadprodukcją żywności a ten obywatel zajeżdża tu o głodówkach siejąc propagandę. Ale to mnie nie usprawiedliwia. Miłego wieczoru..
~Pomarańczowożółty Czosnek napisał(a): Czyli niebieskoszary cytryniec to troll... Nie karmić, niech zdechnie z hejterskiego głodu :P
~~Zielonkawożółta Gipsówka napisał(a):~Rdzawozłoty Pustynnik napisał(a): Panowie wyżej są idealnymi przykładami osób komentujących na bolec.info. Od jednego komentarza po wyzwiska. Opanujcie się, ludzie, bo to żałosne.Masz rację Pustynnik. Bardzo przepraszam. Ale wkurza mnie taka niewiedza. My dzisiaj w kraju mamy problem z nadprodukcją żywności a ten obywatel zajeżdża tu o głodówkach siejąc propagandę. Ale to mnie nie usprawiedliwia. Miłego wieczoru..