~~Makowa Miodunka napisał(a): Pan prezydent wydaje mi się czasami ze jest prezydentem Zgorzelca,gdy zabiera siebie i radnych na wizyte gospoarcza mającą lobbowac nieudane iwestycje szpitala w Zgorzelcu!!!! a moze zwizytowałby szpital zakazny w bolesławcu i odsłonił uroczyscie tablice z tą informacja na tle Akropolu w tle.Akropol to te kolumny niszczejące szumnie nazywane Nowym Blokiem Operacyjnym.Czyj to jest Prezydent ???Może woluntarycznie przyjdzie pomagac?ZAPRASZAMY PANA PREZYDENTA
~~Makowa Miodunka napisał(a): Pan prezydent wydaje mi się czasami ze jest prezydentem Zgorzelca,gdy zabiera siebie i radnych na wizyte gospoarcza mającą lobbowac nieudane iwestycje szpitala w Zgorzelcu!!!! a moze zwizytowałby szpital zakazny w bolesławcu i odsłonił uroczyscie tablice z tą informacja na tle Akropolu w tle.Akropol to te kolumny niszczejące szumnie nazywane Nowym Blokiem Operacyjnym.Czyj to jest Prezydent ???Może woluntarycznie przyjdzie pomagac?ZAPRASZAMY PANA PREZYDENTA
~~Rdzawy Dziurawiec napisał(a):~~Makowa Miodunka napisał(a): Pan prezydent wydaje mi się czasami ze jest prezydentem Zgorzelca,gdy zabiera siebie i radnych na wizyte gospoarcza mającą lobbowac nieudane iwestycje szpitala w Zgorzelcu!!!! a moze zwizytowałby szpital zakazny w bolesławcu i odsłonił uroczyscie tablice z tą informacja na tle Akropolu w tle.Akropol to te kolumny niszczejące szumnie nazywane Nowym Blokiem Operacyjnym.Czyj to jest Prezydent ???Może woluntarycznie przyjdzie pomagac?ZAPRASZAMY PANA PREZYDENTA
jest odwaznym człowiekiem,napewno się pojawi...winda obok
Akropolu jesli do głownego budynku lub za tablica w lewo.