~Kruczoczarny Motylek napisał(a): Bandyci a co na to policjapolicja walczy z koronawirusem
~~Bordowy Kaczeniec napisał(a):Nawet w takim temacie polityka i nienawiść Bordowy Kaczyniec,WSTYD.~Jasnoniebieski Kokornak napisał(a): Ciekawe, kto ich tego nauczył? To że głupie, to jedno, to że prosi się o kłopoty to drugie, ale skąd nienawiść do obcokrajowców? Gdzieś tym nasiąknęli ...
Pamiętasz jak Kaczyński mówił publicznie ,że to oni przynoszą zarazę i choroby , to ten choryczłowiek zaraża tych niby prawdziwych Polaków.
~~Brunatna Bergenia napisał(a): Swoją drogą za rasizm są mocniejsze paragrafy. I cosik mi się zdaje, że ścigane z urzędu.
~~Złotobrązowy Ziarnopłon napisał(a):~~Brunatna Bergenia napisał(a): Swoją drogą za rasizm są mocniejsze paragrafy. I cosik mi się zdaje, że ścigane z urzędu.
Wypraszam sobie takie komentarze! Jestem Polakiem, nawet patriotą, katolikiem i potępiam takie zachowania. Ba, pierwszy bym stanął w obronie tej prześladowanej rodziny. To nie rasizm tylko głupota! Prosty, wręcz prymitywny umysł. Na szczęście tacy patologiczni osobnicy to margines w naszym społeczeństwie.
~~Makowy Szczypiorek napisał(a):~~Bordowy Kaczeniec napisał(a):Nawet w takim temacie polityka i nienawiść Bordowy Kaczyniec,WSTYD.~Jasnoniebieski Kokornak napisał(a): Ciekawe, kto ich tego nauczył? To że głupie, to jedno, to że prosi się o kłopoty to drugie, ale skąd nienawiść do obcokrajowców? Gdzieś tym nasiąknęli ...
Pamiętasz jak Kaczyński mówił publicznie ,że to oni przynoszą zarazę i choroby , to ten choryczłowiek zaraża tych niby prawdziwych Polaków.
~~Złotobrązowy Ziarnopłon napisał(a):~~Brunatna Bergenia napisał(a): Swoją drogą za rasizm są mocniejsze paragrafy. I cosik mi się zdaje, że ścigane z urzędu.
Wypraszam sobie takie komentarze! Jestem Polakiem, nawet patriotą, katolikiem i potępiam takie zachowania. Ba, pierwszy bym stanął w obronie tej prześladowanej rodziny. To nie rasizm tylko głupota! Prosty, wręcz prymitywny umysł. Na szczęście tacy patologiczni osobnicy to margines w naszym społeczeństwie.
~~Złotobrązowa Krokosmia napisał(a): 500+ i 13