~Złotorudy Żółwik niezalogowany 3 kwietnia 2020r. o 9:16
Wcześniej zrobiła to dziewczynka z Italii
https://tysol.pl/a45596--Foto-Ponury-przeboj-wloskiego-internetu-Zawalil-sie-balkon-z-napisem-Wszystko-bedzie-dobrz
~Szarobiały Szczawik niezalogowany 3 kwietnia 2020r. o 10:13
Napis był nie taki sam ale wy ludzie jesteście złośliwi. Sama zrób jedna z drugą. Pewnie zazdrosne matki. Bo ich nie zrobiło żal mi was. Ty też podaj dalej jak potrafisz nawet w tak trudnym czasie w niektórych tyle jadu.
Jakiego jadu, dziewczynka podchwyciła pomysł, który krąży po świecie i dobrze. Inne dzieci robią to samo. Wiadomo przecież, że nie tak samo i niech sobie robią. Rysunki, tańce i śpiewy nikomu nie szkodzą. Jeden chwali się na portalu, inny w ogóle, jeszcze inny wrzuca filmy do sieci i fajnie. Babcie się cieszą i o to chodzi.
~Szarobiały Szczawik niezalogowany 4 kwietnia 2020r. o 16:53
Złośliwa Pani jest jestem sąsiadką dziewczynki. Z tego co wiem to ma bardzo dużo lekcji ale jej ambicja nie kończy się tylko na ich odrobieniu. Pozdrowienia dla Pani.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.