~Jaskraworóżowy Śnieżnik napisał(a): Opozycja napisała text a wy się podniecenie. Widać większy problem jeszcze do was nie dotarł....
Żadna opozycja, tylko autentyczna młoda bolesławianka. Sprawdzone.
Dopisane 02.04.2020r. o godz. 23:53:
kc napisał(a): Jakiś bezczelny dzieciak pisze głupoty a wy się tym emocjonujecie. Świat schodzi na psy.
A dlaczego bezczelny? Bo pokazuje absurd stanowionego na kolanie nibyprawa?
Dopisane 02.04.2020r. o godz. 23:53:
kc napisał(a): Uważasz, że tekst tego dzieciaka jest mądry ?
Jest mądry bo pokazuje absurd rządowego wymysłu.
Dopisane 02.04.2020r. o godz. 23:54:
~Jaskraworóżowy Śnieżnik napisał(a): Ale lepicie kulę z gòwna...
Nie lepimy, ale zakładam że wiesz co piszesz bo masz praktykę : )
Dopisane 02.04.2020r. o godz. 23:59:
~~Jasnopopielata Perowskia napisał(a): To rodzice muszą się zastanowić czy robią pieniądze czy opiekują się dziećmi .Zastanawiam co jest dziś ważniejsze, ale cóż inni idą na wolne bo wolą się zająć rodziną a inni wykorzystują sytuacje do robienia kasy na kryzysie.Ja wykorzystuje swój urlop na opiekę swego 13 letniego dziecka bo zasiłku nie dostanę a mąż został wysłany na postojowe i co problem z psem .Masakra
Wiesz co?
Myślę że rodzice tej dziewczyny ryzykują pracując więcej niż wiele osób siedzących w domach na zasiłkach. Ja dziś nikomu nie życzę pracy w markecie, aptece czy za kółkiem. Kierowcy są narażenie na każdym postoju a aptekarze - wiadomo, mimo barier jest to jakaś forma kontaktu ciągłego z chorymi i ich rodzinami. A może to nie jest robienie kasy na kryzysie, tylko zarabianie na życie, zamiast na ZUS-ie?