~~Biaława Kalmia napisał(a): To punk w programie politycznym Szymona Hołowni
Jestem bardzo ciekawa, jakby to miało wyglądać ?
Chyba religia wróciłaby do sal katechetycznych i zaczęła być religią, a nie dodatkowym przedmiotem nauczania w szkole ?
Koś za, ktoś przeciw ?
~~Biaława Kalmia napisał(a): Jednakowoż wspomniał o tym, chociaż jeden kandydat .... jednakowoż myśl ta jest postępowa i odważna w tym państwie w którym kler zapewnia największy elektorat ....
Myślę że Pan Hołownia jest bardzo odważnym człowiekiem :)
~~Żółtoruda Poziomka napisał(a):~~Biaława Kalmia napisał(a): Jednakowoż wspomniał o tym, chociaż jeden kandydat .... jednakowoż myśl ta jest postępowa i odważna w tym państwie w którym kler zapewnia największy elektorat ....
Wspomniał o czymś, czego sama nie rozumiesz. Twoje wpisy można wytłumaczyć tylko w jeden sposób - lokalna aktywistka sztabu Hołowni, może niezbyt wiele wiedząca, ale zaangażowana, stara się zdobyć punkty dla szefa. Słabo to wygląda :(
Miłych snów o Szymonku - prezydencie. Oby tylko w snach.
~~Szarobrunatny Kaczeniec napisał(a):~~Żółtoruda Poziomka napisał(a):~~Biaława Kalmia napisał(a): Jednakowoż wspomniał o tym, chociaż jeden kandydat .... jednakowoż myśl ta jest postępowa i odważna w tym państwie w którym kler zapewnia największy elektorat ....
Wspomniał o czymś, czego sama nie rozumiesz. Twoje wpisy można wytłumaczyć tylko w jeden sposób - lokalna aktywistka sztabu Hołowni, może niezbyt wiele wiedząca, ale zaangażowana, stara się zdobyć punkty dla szefa. Słabo to wygląda :(
Miłych snów o Szymonku - prezydencie. Oby tylko w snach.
Co ja zrobię, że lubię wysokich i inteligentnych mężczyzn, którzy nie boją się silnych kobiet ... to raz ...
Dwa - demokrację mamy - czemu mam słyszeć tylko o jednym kandydacie ?
W sumie to na kogo oddać ten swój nędzny, pojedyńczy głos ?
Może chcesz mieć wolny dostęp do broni w tym kraju ?
Masz tam takiego, który uważa, że to byłoby dobre i jeszcze kara śmierci ....
Postanowiłam dorosnąć do tej demokracji i w razie "w" oddać swój głos ... bo jak mam go oddawać z narażeniem życia , to przynajmniej zrobię to złośliwie ....
Chyba nie wolisz, żebym śniła o Kidawie - Błońskiej ? To dopiero byłoby niesmaczne :(
~~Szaropopielaty Zawciąg napisał(a):~~Szarobrunatny Kaczeniec napisał(a):~~Żółtoruda Poziomka napisał(a):~~Biaława Kalmia napisał(a): Jednakowoż wspomniał o tym, chociaż jeden kandydat .... jednakowoż myśl ta jest postępowa i odważna w tym państwie w którym kler zapewnia największy elektorat ....
Ja tam myślę, że każdy zagłosuje na kogo chce. Jak będą wybory korespondencyjne - ja nie będę głosował ponad wszelką wątpliwość. A wolny dostęp do broni dla obywateli, którzy nie byli karani, to bardzo dobry pomysł. Ale chyba nikt z kandydatów nie proponuj takiego rozwiązania. Niestety :(
Łatwy dostęp do broni to bardzo zły pomysł ... wiesz co to takiego amoklauf .... ?
Jest tam taki jeden prawicowiec wśród kandydatów ... nie wiem na jaki elektoraty liczy ...