~~Błękitnoszara Brzoza napisał(a): Duma rozpiera szczególnie że protektorem był sam Banaś.
Pisowski rząd zbiera skład w kółkach różańcowych itp. Efekty widać . Ceny i inflacja szaleją jak by się nażarły szaleju. Tylko głupia nawalona Panna może takie coś wychwalać.
Pannazdzieckiem napisał(a):~~Błękitnoszara Brzoza napisał(a): Duma rozpiera szczególnie że protektorem był sam Banaś.
Pisowski rząd zbiera skład w kółkach różańcowych itp. Efekty widać . Ceny i inflacja szaleją jak by się nażarły szaleju. Tylko głupia nawalona Panna może takie coś wychwalać.
Coś Ty taki nerwowy Brzoza , że od poranku ciemniaków wszędzie widzisz ? I gdzież to ja chwalę PISlanderów ? Za prawdę powiadam Ci , że szumowidło gołymi rencami udusił bym za miękki totalitaryzm jaki prezentuje . Ja rozumiem , że mamona sprowadza ludzi do stanu głupiej marionetki , jak w przypadku DOCHTORA SZUMOWIDŁO zwanego ministrem zdrowia , ale " kiedy przyjdą podpalić Twój dom ... nocą kolbami w drzwi załomocą " , żeby CIEBIE ... Brzoza siłą zaszczepić na koronowirusa , to co zrobisz ? Potulnym barankiem będziesz , czy powiesz wreszcie ... qurwa nie ? Starczy tego NWO .
Te bydlaki u światowej władzy i ich marionetki , jak Minister Szumowidło i Płemięł żydobanksterMorawiecki chcą Ciebie zabić Brzoza :)
Być może rację ma Kolega / Koleżanka Karagana , że znaleśli bandyci kozła ofiarnego
Pani Aniu , jeśli Pani to czyta , to proszę przyjąć moje wyrazy współczucia .
Żaden qurwa sukces ...
Zastosowana autokorekta
~~Trawiasta Mina napisał(a): Pannazdzieckiem przetłumacz na polski o co ci chodzi
Pannazdzieckiem napisał(a):~~Trawiasta Mina napisał(a): Pannazdzieckiem przetłumacz na polski o co ci chodzi
Już tłumaczę . ale musiał byś / musiała byś skonkretyzować ewentualne pytania . Wiedza którą gromadziłem od podstawówki nie opiera się na pismach objawionych :D Uważam Jezusa za postać historyczną i przyjaciela , nie pana czworaków i mocherowych beretów , albo pegierów .
Domniemam , że nie rozumiesz podstawowej zasady tej rzeczywistości , że im gorsza informacja , tym lepiej . Bo o informację tutaj chodzi. Poinformuj mnie ... co chcesz wiedzieć , ja wiedzy nie sprzedaję , ja się wiedzą dzielę ... jak mawiał Jezus :)