~~Limonkowy Fiołek napisał(a):
Witam. Proponuję zająć się tematem pielęgniarek w szpitalu jednoimiennym w Bolesławcu . Mianowicie : pielęgniarki przed rozpoczęciem dyżuru przebierają się na strychu " szatni", po skończonym 12 godzinnym dyżurze wracają do tej samej " szatni " bez żadnego prysznica Itp.przebierają się w swoje prywatne ciuszki i idą do domu. O czym my mówimy w dobie pandemii o zasadach higieny przecież to jest nie do pomyślenia. A część personelu jest już zakażona potwierdzonym testem .Tak naprawdę powinna być szatnia czysta oraz szatnia brudna gdzie osoby przechodząc z jednej do drugiej korzystają z prysznica.Ni e wiem czy decydenci maja chociaż za grosz wyobraźni. Przecież te Pielęgniarki mają rodziny , chodzą do sklepów.
~Kasztanowordzawy Rokitnik napisał(a): Dobra inicjatyw,brawo.Znam tych ludzi i ich klimat.Mają swoją chierarchie,zasady i organizują wiele akcji.Nie tylko te dywersyjno zaczepne he,ale odwiedzają domy dziecka,ježdzą na Ukraine z paczkami dla Polaków,sprzątają groby,odają krew,pomagają chorym dzieciaką no i teraz ta akcja dla medykôw.Wszystko ze swoich składek i z myślą o narodzie Polskim.Brawo hzl-fc Brawo Narodowcy.Czołem Wielkiej Polsce. Gôrnik
skorn napisał(a): Z takich, którym na takiej Polsce zależy.
Czyli praktycznie cała internacjonalistyczna lewica nadaje się do spuszczenia w kiblu.
~Kasztanowordzawy Rokitnik napisał(a): Dobra inicjatyw,brawo.Znam tych ludzi i ich klimat.Mają swoją chierarchie,zasady i organizują wiele akcji.Nie tylko te dywersyjno zaczepne he,ale odwiedzają domy dziecka,ježdzą na Ukraine z paczkami dla Polaków,sprzątają groby,odają krew,pomagają chorym dzieciaką no i teraz ta akcja dla medykôw.Wszystko ze swoich składek i z myślą o narodzie Polskim.Brawo hzl-fc Brawo Narodowcy.Czołem Wielkiej Polsce. Gôrnik sami sobie piszecie...?-po co Niech nie wie lewica co czyni prawica