~Oranżowa Tawuła napisał(a): Pan został umieszczony w szpitalu przy ul. 1000lecia.W specjalnie przygotowanych pomieszczeniach dla osób odbywających kwarantanne z podejrzeniem koronawirusa. Został mu również wykonany test i w ciągu kilku dni będzie wiadomo czy jest zarażony. Osoby, które mu pomagały zachowały odstęp, posiadały również maseczki oraz rękawiczki i nie miały bezpośredniego kontaktu z tym Panem.
~~Ognistorudy Pomidor napisał(a):~Srebrnoszary Rojnik napisał(a): MOPS nie jest od pomagania tylko od nagród prezydenta
taaaa....i od picia kawusi i przyjmowania ciuchow dla potrzebujacych z wieeeeelkim bolem....i przez ten ich wielki bol moje ciuchy wywalam, bo mam dosc patrzenia na te geby...przykro mi potrzebujacy - podziekujcie w mopsie
~Oranżowa Tawuła napisał(a): Pan został umieszczony w szpitalu przy ul. 1000lecia.W specjalnie przygotowanych pomieszczeniach dla osób odbywających kwarantanne z podejrzeniem koronawirusa. Został mu również wykonany test i w ciągu kilku dni będzie wiadomo czy jest zarażony. Osoby, które mu pomagały zachowały odstęp, posiadały również maseczki oraz rękawiczki i nie miały bezpośredniego kontaktu z tym Panem.
~~Ceglastoróżowa Lantana napisał(a): Hura pomogliście szacun. A teraz może sprawdzicie gdzie on został zakwaterowany? pewnie na czynnym oddziale czyli jeśli jest chory cały oddział łącznie z pielęgniarkami zostanie poddany kwarantannie.hotel Picaro w Krasniku Dolnym?-tam utworzyli izolatorium
Sukces?
~~Seledynowa Skalnica napisał(a): Pani Joasiu Fras jest Pani o wielkim sercu oraz ludzie którzy właczyli się w pomoc,Dziekuje.Panie Kazimierzu wielkie brawa za nagłośnienie sprawy i to z wielkim skutkiem.Ogromnie ciesze się .Dobro wraca-jak ten człowiek to przezył?-jak moglla placówka go tak odrzucić--wy macie sumienie?-jednak Bóg go nie opuścił i na swej drodze spotkał ludzi dobrej woli