Bernard napisał(a):
Ty za to na pewno jesteś ikoną piękności w maseczce i bez : )
Pannazdzieckiem napisał(a): :D Nas już się nie da wystraszyć , właśnie oglądałem siebie w lustrze i ... rezygnowałem z golenia ... tu już nic nie pomoże . Witam Cię w klubie Kufea :)
~~Jaskrawozielony Szczypiorek napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): :D Nas już się nie da wystraszyć , właśnie oglądałem siebie w lustrze i ... rezygnowałem z golenia ... tu już nic nie pomoże . Witam Cię w klubie Kufea :)
Post nr 12700! Czy ktoś wie, kto jest rekordzistą na bolec forum?
Pannazdzieckiem chyba nie. Może faclo vel Trawiasta Mina? Faclo, ale nowy nick to masz słaby. Trawiasta Mina to tak, jakbyś miał ciągłą niestrawność. Może od czytania bzdetów w necie :) ? chyba ma coś z tą niestrawnością, bo w robocie zamiast pracować to siedzi na kiblu i tu wypisuje głupoty ... hahahahaha!!!!
~~Jaskrawozielony Szczypiorek napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): :D Nas już się nie da wystraszyć , właśnie oglądałem siebie w lustrze i ... rezygnowałem z golenia ... tu już nic nie pomoże . Witam Cię w klubie Kufea :)
Post nr 12700! Czy ktoś wie, kto jest rekordzistą na bolec forum?
Pannazdzieckiem chyba nie. Może faclo vel Trawiasta Mina? Faclo, ale nowy nick to masz słaby. Trawiasta Mina to tak, jakbyś miał ciągłą niestrawność. Może od czytania bzdetów w necie :) ?