~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):~~Rudobrunatnyrudawy Kalocefalus napisał(a):~~Białawy Winorośl napisał(a):. Dlatego ,że kierowca ciężarówki ma najmniejszy , bezpośredni kontakt z innymi osobami. To tak w skrócie. Pozdrawiam~~Bławatkowa Kokoryczka napisał(a): " ... Albo z tej pracy zrezygnuję, albo zamieszkam w Niemczech."Widzisz ,człowieczku o ptasim móżdżku, ty rozmawiałeś z kierowcą, a ja pracuję jako kierowca i wiem o czym piszę. Ale twoim priorytetem jest obrażanie innych. To tak w skrócie.
To Twój wybór. Masz prawo zamieszkać w Niemczech. Jakim prawem chcesz wymusić na Polskim Rządzie zmianę decyzji? Kierujesz się jedynie samolubnym, prymitywnym egoizmem. Blokada granic ma zatrzymać przywleczenie do Polski jeszcze większej zarazy. Wyjedź i daj nam spokojnie żyć!
A kierowcy ciężarówek mogą wjeżdżać bez ograniczeń? Dlaczego?
Tak w skrócie to lecz się na głowę ,,Kierowcy tirów muszą stać w kolejkach ,żeby zdać towar, wypisać papiery na spedycjach muszą jeść i myć się na parkingach ,rozmawiałem z kierowcą to mówi ,że o wiele mniejszy kontakt ma w Polsce jak jest w domu jak w Niemczech .
~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):~~Rudobrunatnyrudawy Kalocefalus napisał(a):~~Białawy Winorośl napisał(a):Widzisz, człowieczku o ptasim móżdżku, ty tylko rozmawiałeś z kierowcą, a ja pracuję jako kierowca i wiem o czym piszę. Ale twoim priorytetem jest tylko obrażanie innych osób. To tak w skrócie.~~Bławatkowa Kokoryczka napisał(a): " ... Albo z tej pracy zrezygnuję, albo zamieszkam w Niemczech.". Dlatego ,że kierowca ciężarówki ma na
To Twój wybór. Masz prawo zamieszkać w Niemczech. Jakim prawem chcesz wymusić na Polskim Rządzie zmianę decyzji? Kierujesz się jedynie samolubnym, prymitywnym egoizmem. Blokada granic ma zatrzymać
Tak w skrócie to lecz się na głowę ,,Kierowcy tirów muszą stać w kolejkach ,żeby zdać towar, wypisać papiery na spedycjach muszą jeść i myć się na parkingach ,rozmawiałem z kierowcą to mówi ,że o wiele mniejszy
kontakt ma w Polsce jak jest w domu jak w Niemczech .
~~Rudobrunatnyrudawy Kalocefalus napisał(a):~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):~~Rudobrunatnyrudawy Kalocefalus napisał(a):~~Białawy Winorośl napisał(a):Widzisz, człowieczku o ptasim móżdżku, ty tylko rozmawiałeś z kierowcą, a ja pracuję jako kierowca i wiem o czym piszę. Ale twoim priorytetem jest tylko obrażanie innych osób. To tak w skrócie.~~Bławatkowa Kokoryczka napisał(a): " ... Albo z tej pracy zrezygnuję, albo zamieszkam w Niemczech.". Dlatego ,że kierowca ciężarówki ma na
To Twój wybór. Masz prawo zamieszkać w Niemczech. Jakim prawem chcesz wymusić na Polskim Rządzie zmianę decyzji? Kierujesz się jedynie samolubnym, prymitywnym egoizmem. Blokada granic ma zatrzymać
Tak w skrócie to lecz się na głowę ,,Kierowcy tirów muszą stać w kolejkach ,żeby zdać towar, wypisać papiery na spedycjach muszą jeść i myć się na parkingach ,rozmawiałem z kierowcą to mówi ,że o wiele mniejszy
kontakt ma w Polsce jak jest w domu jak w Niemczech .
Ty w ogóle mózgu nie masz a kierujesz u Franka na budowie taczką .
~~Czarnawa Cebulica napisał(a):~~Zimowit napisał(a):~Rudawobrązowy Pigwowiec napisał(a): Obecnie w Polsce zostają ludzie bez wykształcenia i możliwości oraz z ograniczonym postrzeganiem świata. Jeżeli ktoś jest wykształcony i ma „to coś” na pewno w Niemczech osiągnie więcej niż nie jeden rdzenny mieszkaniec tego kraju. Odpowiedz na pytanie czy za taka sama prace chce 4000 zł czy 3000 euro jest prosta.
Może odsłonisz rąbek tajemnicy wykształcony polaku gdzie zarabiasz 3000 euro i na jakim stanowisku?Bo z tego co wiem to moi znajomi pracujący w Gorlic zarabiają po 1200 euro niewiele więcej niż wynosi zasiłek dla bezrobotnego Niemca. Tak ze czekam na odpowiedz wykształcony polaku.
Współczuje bardzo wąskiego grona znajomych.
Pracuje jako programista CNC, przyjemna praca w biurze przy kubku kawy i niemieckich Haribo.
Pozdrawiam
~Białawoszary Orlik napisał(a): Tragiczne !
Jak wielu niewolników popiera faszystowskie rządy PIS !
Ślepi,głusi,tępi.
Ale i tak jest was garstka, i żaden krzyk tu nie pomoże.
Tak samo krzyczeliście w obronie komuny, i podobnie obecnie.
Ta sponiewierana ziemia zawsze potrafiła obronić się przed zdrajcami.
Damy wam radę !
Pozdrawiam wszystkich Polaków !
~Białawoszary Orlik napisał(a): Tragiczne !
Jak wielu niewolników popiera faszystowskie rządy PIS !
Ślepi,głusi,tępi.
Ale i tak jest was garstka, i żaden krzyk tu nie pomoże.
Tak samo krzyczeliście w obronie komuny, i podobnie obecnie.
Ta sponiewierana ziemia zawsze potrafiła obronić się przed zdrajcami.
Damy wam radę !
Pozdrawiam wszystkich Polaków !