~~Zielononiebieska Mina napisał(a):~~Jasnoszary Złocień napisał(a): To, że w wielu wieżach kościelnych nad głowami wiernych są przekaźniki to nikomu nie przeszkadza. Często mam wrażenie, że w naszym społeczeństwie jest sporo hipokrytów.
Owszem. Znam nawet kilku , ale jeśli chodzi o maszty 5G to jestem przeciwny . To Was zabije . Osobiście śmierci się nie boję i wisi mi " zbawienie ". Jednak trzeba przyznać , że ta technologia rozpieprzy Wam wpierw nerki , potem płuca , a na końcu mózg. A zwróćcie jeszcze uwagę , że pod osłoną koronaświrusa szemrane firmy robią co chcą nie licząc się z prawem własności w asyście dobermanów Orwella .
Boże Ty mój ... Panna musi pójść po jakie piwo , bo tej rzeczywistości itd .
Z tym 5G jest gorzej niz myslisz - nie masz pojecia oni juz to maja... mamy prze...ne to jest bron
ps. co tam na Bajaniu Głupia Papugo , dalej moderujesz ?
Zastosowana autokorekta
~~Bananowy Kiścień napisał(a):~~Zgniła Tygrysówka napisał(a): ciemnogród
Ciemnogród to wpisujesz sobie przed nazwiskiem. Jeżeli ciebie to nie dotyczy bądź jesteś bezpośrednio związany(A) z tą działką i nadajnikiem to hejtujesz ludzi, którzy mają odwagę się przeciwstawić. Pytanie gdybyś miał/ miała taką sytuację aby walczyć o bezpieczeństwo swoje i bliskich byłoby w tobie tyle odwagi. Idź powiedz tym ludziom, którzy chorują tam lub umarł im ktoś bliski niewątpliwie z powodu pierwszego nadajnika, że są ciemnogrodem spójrz temu człowiekowi w oczy i to powiedz. Za cenę paru groszy ludzie posprzedawali by swoje organy.
Zastanów się nad sobą.
~~Bananowy Kiścień napisał(a):~~Zgniła Tygrysówka napisał(a): ciemnogród
Ciemnogród to wpisujesz sobie przed nazwiskiem. Jeżeli ciebie to nie dotyczy bądź jesteś bezpośrednio związany(A) z tą działką i nadajnikiem to hejtujesz ludzi, którzy mają odwagę się przeciwstawić. Pytanie gdybyś miał/ miała taką sytuację aby walczyć o bezpieczeństwo swoje i bliskich byłoby w tobie tyle odwagi. Idź powiedz tym ludziom, którzy chorują tam lub umarł im ktoś bliski niewątpliwie z powodu pierwszego nadajnika, że są ciemnogrodem spójrz temu człowiekowi w oczy i to powiedz. Za cenę paru groszy ludzie posprzedawali by swoje organy.
Zastanów się nad sobą.
~~Zgniła Tygrysówka napisał(a):~~Bananowy Kiścień napisał(a):~~Zgniła Tygrysówka napisał(a): ciemnogród
Zastanów się nad sobą.
To dlaczego niedawno zwiększono w Polsce 100-krotnie normę promieniowania??
Nie, to Ty sie zastanów nad sobą. I się dokształć. Takie nadajniki nie mają negatywnego wpływu na ludzi, bo poziom promieniowania jest znikomy. DOKSZTAŁĆ SIĘ.