~~Ceglastoczerwony Chmiel niezalogowany 7 grudnia 2020r. o 13:58
Kolejna "domowa fabryczka na półproduktach z wora". Może i dobre, ale jak z dala śmierdzi frytura, to raczej ja dolewają niż zmieniają. SMACZNEGO.
Jak ktoś robił pączki w domu, to widza ile to trwa i jak wyglądają. Te z "cukierenek" są idealne, wyrośnięte i puszyste - ???? A jak myślicie dlaczego. Dlaczego obecnie od samej maki ludzie maja uczulenie ???!!!
~~Białawe Przymiotno niezalogowany 5 sierpnia 2021r. o 14:22
Również muszę powiedzieć, że brudno. Zanim usiadłam przy stoliku musiałam go sobie wyczyścić własną chusteczką. Obsługa nie rusza się zza lady aby posprzątać po gościach nawet jak nikogo nie ma
~~jagodzianka niezalogowany 12 sierpnia 2021r. o 23:15
Cena jagodzianki porażajaca. Jakość byle jaka. Trochę szacunku dla konsumentów.
LEW na Rynku bolesławieckim to żenada a nie atrakcja dla dzieci. Bardzo proszę o refleksję.
~~Płowobrązowy Złotokap niezalogowany 2 września 2021r. o 18:25
Moim zdaniem najlepsze pączki w Bolesławcu są u piekarza przy ul Zgorzeleckiej i o połowę tańsze. Kupuję tam od lat, w Marceli kupiłam dwa razy, ale wróciłam do piekarni,
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.