qwax_ napisał(a): Horus napisał(a):
Popieram w 100%. I oczy przecieram ze zdumienia, że ludzie tego nie widzą i dalej chcą głosować na tę bandę.
Tylko mam małą uwagę. To samo robiła wcześniej PO, a jeszcze wcześniej SLD (z zawsze "wiernym" koalicjantem, czyli PIS) ;)
Z pewnością te ich afery były robione nie w tak bezczelny i jawny sposób jak obecnie robi to PIS. Ale to nie znaczy, że za nich afer nie było!!
O tym już nie pamiętasz?)
ludzie to widzą ,oszołomy udają że nie widzą ...;)a co do reszty...
jak będziesz miał jakąś wolną chwilę i pobuszujesz w tematach forum z pewnością odnajdziesz niejeden mój wpis krytykujący i tamte ''władze''
do czasu kiedy będziesz wierzył w to co wypisują tu na temat moich ''przekonań'' ;) inni nie będziesz sam obiektywny w mojej ocenie ...
kiedy ja pisałem tu o przekręcie z walizką od CIA która w ''tajemniczych okolicznościach '' zaginęła wielu tutaj milczało ...
kiedy ja pisałem o niejasnościach z pewną willą w Kazimierzu też tu mnie wyśmiewano ...
kiedy ja pisałem o sprawie Leppera i tym że popieram go w oskarżeniach tamtej ''władzy'' proponowano mi wyjazd do Klewek...
reasumując i stosując pewną parafrazę - ''nikt mi nie wmówi że białe jest czarne'' ;)
(może uda mi się coś znaleźć i postaram się wkleić )