~~Ceglastoróżowa Lantana napisał(a):~~Słomkowa Glicynia napisał(a): Hołownia,młody,nieumoczony polityka,wiarygodny!
A na podstawie czego wnioskujesz że nie umoczony?
~Turkusowy Miłek napisał(a): Rafał Trzaskowski ma jedną przewagę nad pozostałymi,jest bardzo przystojny i mądrze mówi.Ja pier......., Ty na serio, czy po pijaku???
~~Granatowa Dynia napisał(a):~~Ceglastoróżowa Lantana napisał(a):~~Słomkowa Glicynia napisał(a): Hołownia,młody,nieumoczony polityka,wiarygodny!
A na podstawie czego wnioskujesz że nie umoczony?
Za Hołownią stoi niejaki Cichocki, człowiek służb w rządzie Tuska. Jedna banda, rodem TVN wystawiła złotoustego, któremu głupcy uwierzyli.
A dubler PO wg nich samych nie jest uczciwy. można to wywnioskować z wypowiedzi ich sztabowca, że nie są gotowi na uczciwego polityka jaką jest Kidawa.
~~Rdzawobrunatny Rozchodnik napisał(a): Obecny Prezydent Duda Andrzej na II kadencję .Nikt obecnie niema takiego daru do sprawnego kierowania Ojczyzną.Żadna P.O. -czytaj Partia Oszustów nie nadaje się do tego żeby powierzyć los całego kraju.Nie pamiętacie jak nas oszukiwano jak ONI rządzili przez 8 lat w koalicji ,ludzie nie dajcie się nabrać na wybór "totalnej opozycji"-oni dopiero by nas "sprzedali" Uni Europejskiej " jako tania siła robocza.Obecna osłona polskich rodzin gwarantuje nam czuć pewniej nacodzień.Czy obecnie czujecie się opuszczeni przez intytucje państwowe? Patrzcie jak wam-nam się żyje.Czy wyobrażacie sobie co by było gdyby rządy były po stronie opozycji.?????
~~Zarumieniony Winorośl napisał(a):~~Rdzawobrunatny Rozchodnik napisał(a): Obecny Prezydent Duda Andrzej na II kadencję .Nikt obecnie niema takiego daru do sprawnego kierowania Ojczyzną.Żadna P.O. -czytaj Partia Oszustów nie nadaje się do tego żeby powierzyć los całego kraju.Nie pamiętacie jak nas oszukiwano jak ONI rządzili przez 8 lat w koalicji ,ludzie nie dajcie się nabrać na wybór "totalnej opozycji"-oni dopiero by nas "sprzedali" Uni Europejskiej " jako tania siła robocza.Obecna osłona polskich rodzin gwarantuje nam czuć pewniej nacodzień.Czy obecnie czujecie się opuszczeni przez intytucje państwowe? Patrzcie jak wam-nam się żyje.Czy wyobrażacie sobie co by było gdyby rządy były po stronie opozycji.?????
Ja wiem czego by nie było:misiewiczów, banasiow .srebrnej, prezesor potężnych firm dla fryzjerow, perukarzy i ogrodników,magistra prokuratora krajowego, magistra w trybunale konstytucyjnym ,podwyżek cen żywności od 30 do 300%, ,leni i nierobów, umierających pod drzwiami szpitali, braku lekow na choroby przewlekłe, braku nauczycieli ,pielęgniarek i lekarzy...………….itd. Każdy byle nie dudus adrian
~~Granatowa Dynia napisał(a):~~Zarumieniony Winorośl napisał(a):~~Rdzawobrunatny Rozchodnik napisał(a): Obecny Prezydent Duda Andrzej na II kadencję .Nikt obecnie niema takiego daru do sprawnego kierowania Ojczyzną.
Ja wiem czego by nie było:misiewiczów, banasiow .srebrnej, prezesor potężnych firm dla fryzjerow, perukarzy i ogrodników,magistra prokuratora krajowego, magistra w trybunale konstytucyjnym ,podwyżek cen żywności od 30 do 300%, ,leni i nierobów, umierających pod drzwiami szpitali, braku lekow na choroby przewlekłe, braku nauczycieli ,pielęgniarek i lekarzy...………….itd. Każdy byle nie dudus adrian
Widać pilnie notujesz rewelacje z TVN, Zuch!
Zastosowana autokorekta