Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wybory prezydenckie 2020

13926
qwax_
20 czerwca 2020r. o 19:43
"Stworzenie specjalnego prezydenckiego funduszu stypendialnego dla 50 tys. najzdolniejszej młodzieży z mniejszych i średnich miast oraz wsi - zadeklarował kandydat KO na prezydenta Rafał Trzaskowski podczas spotkania z mieszkańcami Olsztyna."
50 tys. osób ma otrzymywać miesięcznie tysiąc złotych stypendium.
Czy ktoś ze zwolenników Trzaskowskiego wytłumaczy skąd on weźmie jako prezydent co miesiąc 50 milionów złotych??
Bo mi te "obiecanki-cacankmi" zalatują kiełbasą wyborczą ;)

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2020-06-20/trzaskowski-wladza-caly-czas-probuje-nas-podzielic/

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Brązowawożółty Brokuł niezalogowany
20 czerwca 2020r. o 19:48
On już w Warszawie miał dopłacać rodzinom dzieci co posyłają swoje pociechy do prywatnych przedszkoli. To OSZUST I BLAGIER. Nawet kłamać nie potrafi. Dzisiaj Nitras musiał mu podpowiadać kiedy był posłem. Nawet tego nie pamięta jak był przeciwny obniżeniu wieku emerytalnego. Krętacz pierwszej kategorii.
~~Złocistobrązowy Rdest niezalogowany
20 czerwca 2020r. o 19:58
qwax_ napisał(a): "Stworzenie specjalnego prezydenckiego funduszu stypendialnego dla 50 tys. najzdolniejszej młodzieży z mniejszych i średnich miast oraz wsi - zadeklarował kandydat KO na prezydenta Rafał Trzaskowski podczas spotkania z mieszkańcami Olsztyna."
Czy ktoś ze zwolenników Trzaskowskiego wytłumaczy skąd on weźmie jako prezydent co miesiąc 50 milionów złotych??

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2020-06-20/trzaskowski-wladza-caly-czas-probuje-nas-podzielic/

Daj już sobie spokój wasza partyjka szybciej będzie zjedzona jako przystawka przez Pis jak sobie myślisz
13926
qwax_
20 czerwca 2020r. o 20:05
~~Złocistobrązowy Rdest napisał(a):
qwax_ napisał(a): "Stworzenie specjalnego prezydenckiego funduszu stypendialnego dla 50 tys. najzdolniejszej młodzieży z mniejszych i średnich miast oraz wsi - zadeklarował kandydat KO na prezydenta Rafał Trzaskowski podczas spotkania z mieszkańcami Olsztyna."

Daj już sobie spokój wasza partyjka szybciej będzie zjedzona jako przystawka przez Pis jak sobie myślisz

I to jest cała odpowiedź zwolennika Trzaskowskiego? Aż mi kapcie spadły ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
~~Czerwonobrunatny Nachyłek niezalogowany
20 czerwca 2020r. o 20:14
qwax_ napisał(a):

" I dlatego stworzę specjalny prezydencki fundusz stypendialny dla 50 tys. najzdolniejszej młodzieży właśnie z mniejszych miast, ze średnich miast i polskiej wsi, po to, żeby wyrównywać szanse - zapowiedział kandydat KO na prezydenta."

Czytać nie umiesz???
14677
#Orion nieaktywny
20 czerwca 2020r. o 20:15
Fundusze stypendialne, kto ich dzisiaj dostaje ?
Przeważnie studenci z Ukrainy.

Mieli swój czas i pokazali, że są za wszystkimi tylko żeby nie byli to Polacy.
Ironia, cynizm i kłamstwa Koalicji Obywatelskiej i PiS nie zna granic.
~~Żółtorudy Ligustr niezalogowany
20 czerwca 2020r. o 20:15
Przeciwnika ;)
A Rafał Trzaskowski?
Nie pamięta, że pięć lat temu był posłem, że głosował przeciw obniżeniu wieku emerytalnego :D
Możesz wskoczyć w kapcie
~~Żółtorudy Ligustr niezalogowany
20 czerwca 2020r. o 20:20
Ciekawe czy jeszcze pamięta, że jest prezydentem...,
Warszawy ;)
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo