~~Żywotnik napisał(a): A mi sie wydaje, że to taka zagryfka PIS-u . Górnicy na śląsku chcieli strajkować, więc powstało ognisko zakażeń i musieli odbyć 14 dniową kwarantannę. Strajk przed wyborami byłby nie na rękę. Tak jak i inne protesty przeciwko rządzącym. Kilka dni przed wyborami liczba zakażeń spadnie ... bo trzeba iść oddać głos. Czego nie rozumiecie?
~~Rubinowa Czubatka napisał(a):Mam 60 lat,nigdy nie sądziłem,że dożyję momentu takiej zbiorowej głupoty.Ciągle mam problem czy dziennikarze bolca publikując takie artykuły o mniemanej pandemii są podli czy tylko głupi?
~~Jasnozielona Krokosmia napisał(a):~~Rubinowa Czubatka napisał(a):Mam 60 lat,nigdy nie sądziłem,że dożyję momentu takiej zbiorowej głupoty.Ciągle mam problem czy dziennikarze bolca publikując takie artykuły o mniemanej pandemii są podli czy tylko głupi?
~~Żywotnik napisał(a): A mi sie wydaje, że to taka zagryfka PIS-u . Górnicy na śląsku chcieli strajkować, więc powstało ognisko zakażeń i musieli odbyć 14 dniową kwarantannę. Strajk przed wyborami byłby nie na rękę. Tak jak i inne protesty przeciwko rządzącym. Kilka dni przed wyborami liczba zakażeń spadnie ... bo trzeba iść oddać głos. Czego nie rozumiecie?